NLinBusiness / Dienstverleners / BIPO Services

BIPO Services

BIPO ondersteunt bedrijven die te maken hebben met HR-uitdagingen en die graag HR-digitale oplossingen willen verkennen om kosten en productiviteitsefficiëntie te verbeteren.

BIPO helpt bedrijven die internationaliseren en streven naar uitbreiding op nieuwe markten, omdat we HR-advies en diensten kunnen bieden om te voldoen aan lokale arbeidswetten en -regels (bijv. bedrijfsoprichting, diensten voor internationale vestiging, EOR, GPO, enzovoort).

Wat anderen zeggen

Vincent van der Wilk

Area Manager Azia & Africa - Royal Brinkman

"Middels onze partners zijn wij doorverwezen aan BIPO voor het dispatchen van onze medewerkers in China. Hierin heeft BIPO zich bewezen als een betrouwbare partner om aan de lokale Chinese wettelijke verplichtingen te voldoen voor dispatching."

Ellen Sun

Director, People & Culture – Greater China - BCD Travel (China) Limited

Ik spreek mijn waardering uit voor jullie voortdurende professionele diensten vanaf het begin. Het is een geweldige ervaring geweest met het BIPO-team in de afgelopen 6 jaar! Ik ben erg onder de indruk van hun persoonlijke service en hoe hun producten onze HR-processen hebben vereenvoudigd. Ik zal BIPO ten zeerste aanbevelen aan alle HR-professionals die op zoek zijn naar digitale oplossingen om hun productiviteit te verbeteren.

Roland Brouwer
Roland Brouwer

Neem vrijblijvend contact op

BIPO Services in Amsterdam helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*