NLinBusiness / Dienstverleners / Academie Aan de Angstel

Academie Aan de Angstel

Academie aan de Angstel: met persoonlijke begeleiding Duits leren spreken en schrijven.

Met persoonlijke begeleiding geven de native speakers van Academie Aan de Angstel trainingen op maat om de Duitse taal te leren spreken en/of schrijven.

Van opleidingen Duits voor salesprofessionals en artsen tot Duitse lessen voor helpdesk-medewerkers. We leiden beginners en professionals op om in het Duits te communiceren met klanten, leveranciers en patiënten, zowel off- als online.

Leer meer over de zakelijke of medische cultuur in Duitsland.

In Duitsland is de cultuur anders dan in Nederland. Bedrijfsmatig en/of medisch hangt succes in Duitsland nauw samen met communicatieve vaardigheden, begrip van de cultuur en de algemene kennis van Duitsland. Bij Academie aan de Angstel kennen we de ins en outs van de Duitsers, zowel op zakelijk als op medisch gebied.

Geslaagd werken of zaken doen in Duitsland

Academie Aan de Angstel ondersteunt al meer dan tien jaar heel veel mensen bij het succesvol zakendoen of werken in Duitsland. Ondernemers, accountmanagers, juristen, bankiers, medische professionals en veel anderen hebben succesvol bij onze professionele trainers lessen Duits gevolgd. We geven de trainingen in het tempo van de deelnemer en op een moment dat het uitkomt – ook ’s avonds of in het weekeind. Op locatie, online of op ons kantoor in Abcoude.

Aangeboden diensten door Academie Aan de Angstel

Taaltraining

Vergroot je kansen op de Duitstalige zakelijke markt met onze trainingen, cursussen en workshops op maat. Leer professioneel communiceren in het Duits.

Publicaties van Academie Aan de Angstel

Hoe men elkaar in het zakenleven en op de werkvloer aanspreekt in Duitsland

Hoe men elkaar in het zakenleven en op de werkvloer aanspreekt in Duitsland

In Duitsland kent men, net als in Nederland, twee manieren om iemand aan te spreken, namelijk met 'Sie' (formeel) en met 'du' (informeel). Over het algemeen spreek je iedereen van…

Lees verder
Wat ‘Wirtschaftsdeutsch‘ betekent

Wat ‘Wirtschaftsdeutsch‘ betekent

Alle taalinstituten die Duits voor het zakenleven aanbieden, gebruiken hiervoor de term ‘zakelijk Duits‘. In de cursussen, workshops of seminars ‘zakelijk Duits‘ leren de deelnemers de taal – woordenschat, uitdrukkingen,…

Lees verder
Moet ik Duits leren als ik met Duitsers zaken doe of samenwerk?

Moet ik Duits leren als ik met Duitsers zaken doe of samenwerk?

Om maar met de deur in huis te vallen: u kunt er niet van op aan dat uw Duitse gesprekspartner Engels spreekt of, misschien nog wel belangrijker, Engels wíl spreken.…

Lees verder

Wat anderen zeggen

Peter Potters

Chief Commercial Officer & Co-Owner - Informer Software B.V.

Wij zijn ontzettend blij met de op lossing om lessen Duits via videoconferencing te volgen. Deze manier van leren is zeer efficiÎnt en waardevol voor ons. Deze cursus is voor ons relevant en dat was precies waarnaar wij op zoek waren. Bij Academie Aan de Angstel leer je Écht Duits op maat.

Jelle de Jong

Technical Sales Coordinator - AVK Plastics

Bij Academie Aan de Angstel kreeg ik les van Anne Kewitsch, een zeer vaardige maar ook leuke docente. Ze had veel oog had voor wat ik wilde leren. Echt een op maat gemaakte cursus Duits. Ook konden we de sessies online doen. Ik zou Academie Aan de Angstel zeker aanbevelen!

Anne Kewitsch
Anne Kewitsch

Neem vrijblijvend contact op

Academie Aan de Angstel in Abcoude helpt je verder met ondernemen in het buitenland .

Neem contact op

"*" indicates required fields

Stel direct je vraag aan deze dienstverlener via dit formulier.
Naam*