Dit is onze uitdaging

Wij zijn er voor de duizenden Mkb’ers die (meer) internationaal willen ondernemen, maar dat nog niet doen. De reden? Gebrek aan kennis van de markt, onbekende wet en regelgeving en moeite om partners te vinden. Voor hen zou internationaal ondernemen makkelijker moeten zijn.

Wereldwijde uitdagingen, Nederlandse oplossingen

Als relatief klein land staan we op plek 5 van de grootste exportlanden ter wereld. En terecht, want Nederlandse ondernemers hebben slimme oplossingen voor lastige, wereldwijde uitdagingen. Van babymelkpoeder en de nieuwste bemestingsmachines voor de landbouw, tot hypermoderne computerchips. Trots! Maar er zit véél meer in.

Nederlandse ondernemers in Duitsland zouden eens moeten kijken in Polen. Voor Nederlanders in Frankrijk is er veel te halen in Spanje of Italië. Vanuit de Verenigde Staten is het een kleine stap naar Mexico of Colombia, etcetera. Allemaal markten met grote groeikansen.

 

Wereldwijde uitdagingen, Nederlandse oplossingen

Onze missie: méér ondernemers, in méér buitenland.

NLinBusiness ondersteunt ondernemers die internationaal willen groeien. We hebben wereldwijd 40 Cities of Opportunity geselecteerd. In deze steden bouwen we nu actief aan NL Business Hubs, sterke netwerken van Nederlandse ondernemers en lokale service-partners. Zo vind je snel de juiste mensen om je heen. En wordt internationaal zakendoen net zo makkelijk als ondernemen in Nederland.

 

 

Onze missie: méér ondernemers, in méér buitenland.

Zo doen we dat!

Op NLinBusiness.com vind je informatie over internationaal zakendoen die jou verder helpt. Van marktrapporten tot waardevolle tips van andere ondernemers. Op onze evenementen, workshops en netwerkborrels ontmoet je de juiste mensen die jou verder helpen.

Vertel me meer!

 

U dient marketing-cookies te accepteren om deze video te bekijken.