Méér ondernemers, méér buitenland.

Cities of Opportunity: hier wil je zitten!

We hebben 40 Cities of Opportunity geselecteerd waar de slagingskans voor Nederlandse ondernemers groot is. Elke stad leggen we langs een meetlat. Hierbij kijken we naar o.a. ‘Ease of doing Business’, het economische klimaat, veiligheid, risico’s, cultuur en de aanwezigheid van een Nederlandse community.

Op dit moment bouwen we in 8 steden aan een sterk netwerk en (mede-) organiseren we handelsreizen, workshops, kennismakingssessies en andere evenementen. Op NlinBusiness.com vind je over deze steden uitgebreide informatie terug. Van praktische tips over de cultuur of een goed hotel, tot interviews met ondernemers.

NL Business Hubs: netwerken van topkwaliteit

In elke stad weten we wie jou het best verder kan helpen. We werken wereldwijd nauw samen met onafhankelijke lokale ondernemersclubs. Deze partijen voldoen aan onze kwaliteitseisen en dat geeft jou de zekerheid op een netwerk van topkwaliteit.

 

Bekijk de steden.

Events: ontmoet de juiste mensen, op het juiste moment

De juiste contacten zijn heel belangrijk. Wij helpen je op weg door het (mede-)organiseren van handelsreizen, workshops, kennismakingssessies en andere evenementen in Nederland en het buitenland. Ontmoet anderen die voor jou het verschil maken.

Bekijk de evenementen.

Marktonderzoek: brengt je verder

Goed marktonderzoek kost tijd. En dat heb je als ondernemer vaak niet. Met als gevolg dat je onderzoek overslaat en blind een markt betreedt. Of internationale uitbreiding uitstelt omdat je te weinig informatie hebt om de stap te zetten. Zonde! Daarom hebben we alle belangrijke informatie op een rij gezet. Van marktrapporten, tot belangrijke cijfers over steden.

Inspiratie: verhalen van ondernemers

Ook inspireren we je graag met verhalen van ondernemers die de stap naar het buitenland al gezet hebben. Want er is altijd iemand van wie je íets kan leren. Waardevolle inzichten zijn onbetaalbaar!

Lees onze inspiratieverhalen.

Of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Al 1.000 ondernemers gingen je voor.  Je ontvangt tips van internationale ondernemers, nieuws over ondernemen en méér.