Hé ondernemer, wil je succesvol zakendoen over de grens?

Vind de juiste handvatten

Maak van je ambitie een succesvol internationaal bedrijf

Internationaal ondernemen betekent nieuwe markten ontdekken en inspelen op kansen en mogelijkheden. Maar ook weten met wie je het beste zaken kunt doen, met welke cultuurverschillen je rekening moet houden en welke wet- en regelgeving belangrijk zijn.

Hét ondernemersplatform voor de ondernemer die internationaal zaken wil doen
NLinbusiness.com helpt Nederlandse ondernemers met internationale ambities op weg. Of je je nu aan het oriënteren bent, wilt opschalen of een ervaren exporteur bent. Het antwoord op al je vragen vind je op nlinbusiness.com. Dit is het ondernemersplatform van VNO-NCW en MKB-Nederland voor internationaal zakendoen.

Ervaringen van internationale ondernemers

Murat Turan - GSD Alliance

"NLinBusiness.com verbindt ons regelmatig met klanten die wij verder kunnen helpen. Het is fijn om te weten dat ze altijd achter ons staan. Ze versoepelen processen. Verder hebben ze de medical cannabis conventie in Thailand georganiseerd. Dat heeft ons bedrijf echt een boost gegeven."

Lees verder

Jelle de Jong - Lexia Analytics

“In Australië of Engeland mail je een keer en gaat de klant er meteen mee aan de slag. In Azië duurt dat vaak wat langer en zien ze niet meteen de noodzaak om er snel werk van te maken. Dat kan processen vertragen. Maar ook binnen de westerse wereld zijn er cultuurverschillen waar je rekening mee moet houden.”

Lees verder

Rob Muller - Senzora

“Belangrijk is veel lijnen uit te zetten, niet alles wat je uitzet is ook raak. Je kunt zo ook zaken wat meer temporiseren, zoals nu met Colombia. Met de opgedane ervaring in Chili en de verdere informatie kan Colombia nu snel en ook beter opgepakt worden.”

Lees verder

Vind in vier klikken de ideale dienstverlener gevonden

Ontdek de digitale tool dat helpt bij het vinden van waardevolle zakelijke relaties over de hele wereld. Of je nu starter of ervaren ondernemer bent, vind op al jouw vragen antwoord.

Vergroot je netwerk

We brengen je direct in contact met een wereldwijd Nederlands business netwerk bestaande uit dienstverleners, ondernemers, NL Business Hubs en overheidsinstanties die je verder kunnen helpen. Onze partners in het buitenland zijn te vinden in meer dan 25 landen en staan je graag te woord. Zij kunnen je alles vertellen over de lokale cultuur, marktkansen en praktische informatie van het land waar jij zaken wilt doen.

Bekijk het netwerk

Bezoek evenementen

Beurzen of evenementen zijn een ideale gelegenheid om in contact te komen met potentiële klanten, leveranciers, of zakenpartners. Een compleet overzicht van actuele beurzen, evenementen en handelsmissies waar je je direct voor kan aanmelden vind je op NLinBusiness.com.

Bekijk de evenementenagenda

Interessante marktrapporten

Wil je meer details over een specifiek land? Op NLinBusiness.com vind je inspirerende verhalen van ondernemers die je voorgingen en marktrapporten en sectorinformatie per land. Zo heb je de informatie die je nodig hebt over zakendoen in een specifiek land.

Lees marktrapporten

Vergroot je kennis

Wil je meer informatie over zakendoen in een bepaalde sector, regio of land? Via de gratis e-books, whitepapers en webinars die je op NLinBusiness.com vindt kun je makkelijk je verdiepen in de onderwerpen die voor jou relevant zijn. Zo kun je direct verder in jouw internationale ondernemersreis.

Niets missen?

Elke maand het laatste nieuws over internationale marktkansen en de beste evenementen in je inbox.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Lise Hordijk

Neem vrijblijvend contact op

Ik help je graag verder met jouw vragen over ondernemen in het buitenland
Lise Hordijk International Business Manager
Contact opnemen

"*" indicates required fields

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.
Naam*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.