Welkom partner!

Hier vind je alle informatie over ons aanbod aan Nederlandse ondernemersfederaties die Mkb’ers actief willen ondersteunen op het gebied van internationalisering en export.   Wij helpen je graag om Mkb’ers te voorzien van relevante kennis, trainingsaanbod en hen te verbinden met de juiste zakelijke partners. In binnen én buitenland! Zo kunnen Nederlandse ondernemers succesvoller internationaal zakendoen.

We staan voor je klaar – ontdek de diensten van NLinBusiness.com

Waarom samenwerken met NLinBusiness.com?

  • MKB’ers direct en concreet ondersteunen bij exportambities en internationale groei. 
  • Benutten van een hoogwaardig netwerk van businesspartners op het gebied van  internationaal zakendoen voor het Nederlands MKB.  
  • Toegang tot een integraal B2B netwerk van lokale contacten, internationale KVK’s &  dienstverleners. 

 

Ondernemers ‘exclusief’ verder helpen met internationaliseren. Doe jij dat ook of wil je daar meer uithalen? Wij werken samen met ondernemersnetwerken, federaties en clusters en topsectoren, die hun achterban graag extra service willen bieden bij het thema internationaal ondernemen.

Dirk de Bie

Wil je meer weten over samenwerken met NLinBusiness?

Dirk de Bie kan je daarbij helpen
Dirk de Bie Manager External Relations

Dit zeggen partners over samenwerking met NLinBusiness

Pieter van Klaveren | Voorzitter MKB Rotterdam-Rijnmond

"Onder ons motto; Samen Sterker Ondernemen, doen wij dat op het gebied van Internationaal Ondernemen natuurlijk met NLinBusiness."

Gerard Vaandrager | Directeur World Trade Centre Alliance Nederland

"Samenwerking valt of staat met korte lijnen tussen de partijen. En met NLinBusiness is dat wat ons betreft zeker het geval."

Marco Kok | Directeur MKB Deventer

"Het is erg fijn om een NlinBusiness en partner te hebben die mkb-ers in contact brengt met potentiële buitenlandse zakenpartners. Dit gaat snel en laagdrempelig. Diverse van onze 270 exporterende leden hebben hierdoor een boost aan hun export kunnen geven. Dit motiveert ons sterk om in partnership nog meer MKB-ers succesvol te laten zijn in het buitenland. "

Ons aanbod op een rij:

 

Aanbod: Omschrijving:
1. Landeninformatie, 24/7 actueel op jouw website.    Via een eenvoudige plugin wordt altijd de meest actuele informatie over internationaal ondernemen op jouw site getoond. In jouw huisstijl. 

Publicaties, podcasts, trainingen, evenementen en inspirerende ondernemersverhalen, je vindt er alles op een rij.  

2. Partner bij organisatie van rondetafelsessies & workshops met ervaren ondernemers en experts  Co-branded bijeenkomsten organiseren over actuele en essentiële thema’s , trends & markten. Wij zetten de juiste partijen bijeen. 
3. Competentieontwikkeling via International Business Academy  Mkb’ers bewustmaken en stimuleren om te investeren in benodigde competenties om internationaal succes te boeken 

Wees sneller en efficiënter succesvol in het buitenland, leer culturele verschillen overbruggen, ontdek hoe je internationale kansen voor jouw business spot of voorkom praktische douane issues bij import. 

4. Partner bij organisatie van beursbezoeken en (kleinschalige) ondernemersreizen  Jaarlijkse organisatie van kleinschalige ondernemersreizen en beursbezoek voor ondernemers; we maken het een stuk  makkelijker, omdat we de juiste partners aan je introduceren. 
5. Meet & Greet met manager NL Business Hub  Periodieke contactmomenten met onze ‘boots on the ground’ & experts in de belangrijkste handelslanden, jouw doelmarkt.  
6. Verbinding met B2B partners (NL & wereldwijd)  In contact komen met de juiste B2B experts die je in de gewenste doelmarkt professioneel verder brengen, bij elke stap op jouw persoonlijke reis. 

Samen verbinden we ondernemers met de juiste & relevante partners over de wereld, online én offline!

Met de platformfunctionaliteiten van NLinBusiness.com helpen onze lokale contacten en dienstverleners, Mkb’ers hun grenzeloze ambities realiseren – samen komen we verder!

Goed om te weten; Content aanbieden is gratis. Geen opstartkosten.

Samen verbinden we ondernemers met de juiste & relevante partners over de wereld, online én offline!

Bekijk hier voorbeelden

Bekijk hieronder voorbeelden van onze digitale oplossingen.

Actuele Landeninformatie op jouw website (24/7 up to date, in jouw huisstijl) 

Onze plugin is een combinatie van content uit het publieke Informatiehuis (RVO landeninformatie, do’s & don’ts) en content uit de publiek-private NIO-database (Internationaalondernemen.nl), met hierin evenementen, publicaties en artikelen.  

Deze informatie is per land beschikbaar en wordt opgemaakt in je eigen huisstijl. Wij leveren een iframe-scriptcode die je op je eigen website kunt plaatsen.  

Enkele voorbeelden:
Bekijk onderstaande weblinks om een indruk te krijgen van hoe deze plugin er bij een aantal van onze partners uitziet:  

 

Bekijk hier voorbeelden

Samen rondetafelsessies en workshops organiseren 

Bij de organisatie van evenementen, ondernemersreizen, workshops, netwerkborrels en méér bieden wij graag onze expertise aan. Wij brengen je in contact met business councils, ambassades, dienstverleners én ondernemers. In Nederland en ver daarbuiten. In 40 Cities of Opportunity bouwen we wereldwijd aan het ideale platform voor ondernemers met internationale ambities. Er zijn veel ondernemers die graag de volgende stap naar het buitenland willen maken, maar dat nog niet doen. Aan ons de taak hen te inspireren om dit wél te gaan doen.

International Business Academy: til je kennis over internationaal zakendoen naar een hoger niveau 

Til je kennis over internationaal zakendoen naar een hoger niveau. Wees sneller en efficiënter succesvol in het buitenland, leer culturele verschillen overbruggen, ontdek hoe je internationale kansen voor jouw business spot of voorkom praktische douane issues bij import.

Waar je jezelf ook op wil verbeteren, hier vind je cursussen over internationaal zakendoen die relevant zijn voor jouw persoonlijke situatie en behoefte. Ontwikkeld samen met verschillende cursusaanbieders.

Content: word contentpartner

Wij distribueren jouw kennis en diensten via ons internationale platform en netwerk.
In Nederland en in onze Cities of Opportunity vormen wij een professioneel en actief netwerk van dienstverleners die Nederlandse ondernemers helpen bij praktische vragen en uitdagingen op het gebied van export en internationalisering.  

Enkele voordelen: 

  • Internationaal distributiekanaal voor jouw expertisegebied en content 
  • Directer in contact met je potentiële klanten; de internationaal actieve MKB’er 
  • Vergroting van naamsbekendheid en daarmee lead-generatie en omzetkansen 
  • Onderdeel van een professioneel en hoogwaardig internationaal netwerk (community) 
  • Gemakkelijk en gratis onboarding-process 
  • Eigen profielpagina (met inachtneming van de NLinBusiness contentcriteria). 

Nieuwsgierig geworden?

Zo vormen we samen het startpunt van internationaal ondernemen

Ben je benieuwd of samenwerken met NLinBusiness iets voor jou is? Wij vertellen je alles over de mogelijkheden van ons platform; hét startpunt voor ondernemers die de wereld als afzetmarkt hebben!  

Regionale partners in Noord Nederland

Regionale partners in Midden & Oost Nederland

Regionale partners in Zuid Nederland

Regionale partners in West Nederland

Sectorale partners in Nederland