Méér ondernemers, méér buitenland.

Cities of Opportunity: hier wil je zitten!

We hebben 40 Cities of Opportunity geselecteerd, waar de slagingskans voor Nederlandse ondernemers groot is. Elke stad leggen we langs een meetlat. Hierbij kijken we naar o.a. ‘the Ease of doing Business’, het economische klimaat, veiligheid, risico’s, cultuur en de aanwezigheid van een Nederlandse community.

Op dit moment bouwen we in 20 steden aan een sterk netwerk en (mede-) organiseren we handelsreizen, workshops, kennismakingssessies en andere evenementen. Je vindt hier meer informatie over deze steden. Van praktische tips over de cultuur of een goed hotel, tot interviews met ondernemers.

 

Bekijk de Cities of Opportunity

Cities of Opportunity: hier wil je zitten!

NL Business Hubs: netwerken van topkwaliteit

In elke stad weten we wie jou het best verder kan helpen. We werken wereldwijd nauw samen met onafhankelijke lokale ondernemersclubs. Deze partijen voldoen aan onze kwaliteitseisen en dat geeft jou de zekerheid op een netwerk van topkwaliteit.

 

Bekijk de steden

NL Business Hubs: netwerken van topkwaliteit

Marktonderzoek: brengt je verder

Goed marktonderzoek kost tijd. Dit heb je als ondernemer niet altijd. Met als gevolg dat je onderzoek overslaat en blind een markt betreedt. Of een internationale uitbreiding uitstelt, juist omdat je te weinig informatie hebt om de stap te zetten. Dat is zonde!

Daarom hebben we alle belangrijke informatie op een rij gezet. Van marktrapporten tot belangrijke cijfers over steden.

 

Bekijk de marktrapporten

Marktonderzoek: brengt je verder

Inspiratie: verhalen van ondernemers

Ook inspireren we je graag met verhalen van ondernemers die de stap naar het buitenland al gezet hebben. Want er is altijd iemand van wie je íets kan leren. Waardevolle inzichten zijn onbetaalbaar!

 

Lees onze inspiratieverhalen

 

Inspiratie: verhalen van ondernemers