Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer?

De ruim 1,5 miljoen ondernemers die Nederland telt zijn met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde voor ons land. Ondernemers creëren groei, banen en welvaart. Op 17 november vieren we daarom ondernemerschap en bedanken we ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen.

De Dag van de Ondernemer zet ieder jaar ondernemers (wereldwijd) in het zonnetje! Op deze pagina kun je de initiatieven bekijken die georganiseerd zijn binnen ons netwerk van NL Business Hubs tijdens deze speciale dag.

Dag van de Ondernemer?

Enkele initiatieven van de NL Business Hubs

Holland House - Mexico

"Holland House Mexico nodigt u graag uit voor de Dag van de Ondernemersnetwerkcocktail! Het hoogtepunt van de avond? De prestigieuze prijsuitreiking 'HHM Entrepreneur of the Year', waar we een uitmuntende ondernemer zullen erkennen voor zijn opmerkelijke prestaties en bijdragen."

Lees verder

Netherlands Chamber of Commerce - Londen

"Graag nodigen wij u uit voor de NBCC Dag van de Ondernemer georganiseerd door ABN AMRO in Londen: Hoe kunt u uw groene bedrijf succesvol opschalen?"

Lees verder

Netherlands Business Council - Malaysia

"MKB – Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet komen waarop aandacht komt voor het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop we het ondernemerschap vieren en ondernemers bedanken voor hun moed en doorzettingsvermogen. Die dag is de Dag van de Ondernemer (DVDO). Dit jaar zetten de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden en de Maleisische Dutch Business Council deze traditie graag voort"

Lees verder

Dutch Brazilian Chamber of Commerce - Brazil

''Dutcham en het Dutch Economic Network in Brazilië besteden dit jaar speciale aandacht aan ''culinair' ondernemerschap''. We selecteerden 3 Nederlandse organisaties die niet alleen de culinaire tradities van Nederland naar Brazilië brengen, maar ook mensen die boeien door hun gedrevenheid, doorzettingsvermogen en moed.''

Lees verder

Bekijk hier alle initiatieven georganiseerd in Nederland!

Initiatieven georganiseerd door de NL Business Hubs in 2019 en 2020

DvdO in Azië en Midden-Oosten
DvdO in Europa
DvdO in Latijns-Amerika
Q&A met Van den Berk Boomkwekerijen - VK
Interview met Holland Wafels - Mexico
Interview met ISAOSA - Mexico
Interview met Double Dutch - VK

De NL Business Hubs

NL Business Hubs bieden Nederlandse bedrijven ondersteuning bij het betreden van een nieuwe buitenlandse markt en ze ontsluiten een sterk lokaal zakelijk en sociaal netwerk. Ze kennen de markt en weten waar kansen liggen. De NL Business Hubs werken nauw samen met de Nederlandse Ambassade en Consulaat Generaal en de lokale overheid. Hierdoor zijn ze ook in moeilijke tijden een steunpunt voor Nederlandse ondernemers. Daarnaast bieden NL Business Hubs, samen met (lokale) partners diensten aan waaronder marktverkenningen, netwerk evenementen, (online) seminars, legal services en matchmaking.

Lees hier meer over NL Business Hubs