Dag van de Ondernemer

Dag van de Ondernemer?

De ruim 1,5 miljoen ondernemers die Nederland telt zijn met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde voor ons land. Ondernemers creëren groei, banen en welvaart. Op 18 november vieren we daarom ondernemerschap en bedanken we ondernemers voor hun durf en doorzettingsvermogen.

De Dag van de Ondernemer zet ieder jaar ondernemers (wereldwijd) in het zonnetje! Op deze pagina kun je de initiatieven bekijken die georganiseerd zijn binnen ons netwerk van NL Business Hubs tijdens deze speciale dag.

Dag van de Ondernemer?

Enkele initiatieven van de NL Business Hubs

Holland House - Mexico

"Dit is het derde jaar dat we HHM Entrepreneur of the Year organiseren. Doormiddel van twee verkiezingsrondes nomineren we een winnaar, wie een prijs en interview krijgt. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Day of the Entrepeneur Celebration op 19 november in Mexico-Stad."

Lees verder

Netherlands Business Council - France

"We organiseren een pitch wedstrijd voor bedrijven over Sustainability. Hoe stimuleer je duurzaamheid op je werkplek? De winnaar ontvangt de award tijdens ons Nieuwjaars evenement."

Lees verder

Dutch Chamber of Commerce - Brazil

"Dit is het tweede jaar dat we de "Entrepreneur of the Year" organiseren in Brazilië. Tijdens een speciale digitale prijs uitreiking wordt de "Entrepreneur of the Year" bekend gemaakt door de ambassadeur Driessen"

Lees verder

The Dutch Chamber of Commerce - Hong Kong

"Vorig jaar hebben wij een tasje bezorgd bij alle ondernemers met een grote kaart om ze te feliciteren. In de tas zaten wat Nederlandse lekkernijen. Dit jaar hebben we hetzelfde gedaan, zeker omdat alle ondernemers het zo moeilijk hebben"

Lees verder

Netherlands Chamber of Commerce - Londen

"Dit jaar organiseren we een online event in samenwerking met ABN AMRO over de kracht van doorzettingsvermogen."

Lees verder

Netherlands Business Council - Malaysia

"Op 17 november organiseren wij samen met de Nederlandse Ambassade in Maleisië een evenement georganiseerd speciaal voor het MKB en Ondernemers in Maleisië: Day of the Entrepreneur. Tijdens dit evenement wordt een nieuwe award gepresenteerd: Most Promising New Dutch SME in Malaysia."

Lees verder

Bekijk hier alle initiatieven georganiseerd in Nederland!

Initiatieven georganiseerd door de NL Business Hubs in 2019 en 2020

DvdO in Azië en Midden-Oosten
DvdO in Europa
DvdO in Latijns-Amerika
Q&A met Van den Berk Boomkwekerijen - VK
Interview met Holland Wafels - Mexico
Interview met ISAOSA - Mexico
Interview met Double Dutch - VK

De NL Business Hubs

NL Business Hubs bieden Nederlandse bedrijven ondersteuning bij het betreden van een nieuwe buitenlandse markt en ze ontsluiten een sterk lokaal zakelijk en sociaal netwerk. Ze kennen de markt en weten waar kansen liggen. De NL Business Hubs werken nauw samen met de Nederlandse Ambassade en Consulaat Generaal en de lokale overheid. Hierdoor zijn ze ook in moeilijke tijden een steunpunt voor Nederlandse ondernemers. Daarnaast bieden NL Business Hubs, samen met (lokale) partners diensten aan waaronder marktverkenningen, netwerk evenementen, (online) seminars, legal services en matchmaking.

Lees hier meer over NL Business Hubs