Welkom ondernemersfederatie!

Hier vind je alle informatie over ons aanbod aan Nederlandse ondernemersfederaties die Mkb’ers actief willen ondersteunen op het gebied van internationalisering en export.   Wij helpen je graag om Mkb’ers te voorzien van relevante kennis, trainingsaanbod en hen te verbinden met de juiste zakelijke partners. In binnen én buitenland! Zo kunnen Nederlandse ondernemers succesvoller internationaal zakendoen.

Samen verbinden we ondernemers met de juiste & relevante partners over de wereld, online én offline!

Met de platformfunctionaliteiten van NLinBusiness.com helpen onze lokale contacten en dienstverleners Mkb’ers hun grenzeloze ambities realiseren – samen komen we verder!

Waarom samenwerken met NLinBusiness.com?

  • MKB’ers direct en concreet ondersteunen bij exportambities en internationale groei. 
  • Benutten van een hoogwaardig netwerk van businesspartners op het gebied van  internationaal zakendoen voor het Nederlands MKB.   
  • Toegang tot een integraal B2B netwerk van lokale contacten, internationale KVK’s &  dienstverleners. 

Ondernemers ‘exclusief’ verder helpen met internationaliseren. Doe jij dat ook of wil je daar meer uithalen? Wij werken samen met ondernemersnetwerken, federaties en clusters en topsectoren, die hun achterban graag extra service willen bieden bij het thema internationaal ondernemen.

Ons aanbod op een rij:

Aanbod NLinBusiness.com:Omschrijving:
1. Landeninformatie, 24/7 actueel op jouw websiteVia een eenvoudige plugin wordt altijd de meest actuele informatie over internationaal ondernemen op jouw site getoond. In jouw huisstijl.

Publicaties, podcasts, trainingen, evenementen en inspirerende ondernemersverhalen, je vindt er alles op een rij. 
  
2. Jouw partner bij organisatie van rondetafelsessies & workshops met ervaren ondernemers en expertsCo-branded bijeenkomsten organiseren over actuele en essentiële thema’s , trends & markten. Wij zetten de juiste partijen bijeen.
  
3. Competentieontwikkeling door samenwerking met aanbieders van trainingen en opleidingen.Mkb'ers bewustmaken en stimuleren om te investeren in benodigde competenteies om internationaal succes te boeken. 

Wees sneller en efficiënter succesvol in het buitenland, leer culturele verschillen overbruggen, ontdek hoe je internationale kansen voor jouw business spot of voorkom praktische douane issues bij import. 
  
4. Partner bij organisatie van beursbezoeken en (kleinschalige) ondernemersreizen Jaarlijkse organisatie van kleinschalige ondernemersreizen en beursbezoek voor ondernemers; we maken het een stuk  makkelijker, omdat we de juiste partners aan je introduceren.
  
5. Meet & Greet met expertsPeriodieke contactmomenten met onze ‘boots on the ground’ & experts in de belangrijkste jouw doelmarkt.
  
6. Matchmaking met B2B partners (NL & wereldwijd)In contact komen met de juiste B2B & B2G experts die je in de gewenste doelmarkt professioneel verder brengen, bij elke stap op jouw persoonlijke reis.

Voorbeelden

Bekijk hieronder voorbeelden van onze digitale oplossingen.

Actuele Landeninformatie op jouw website (24/7 up to date, in jouw huisstijl) 

Onze plugin is een combinatie van content uit het publieke Informatiehuis (RVO landeninformatie, do’s & don’ts) en content uit de publiek-private NIO-database (Internationaalondernemen.nl), met hierin evenementen, publicaties en artikelen.  

Deze informatie is per land beschikbaar en wordt opgemaakt in je eigen huisstijl. Wij leveren een iframe-scriptcode die je op je eigen website kunt plaatsen.  

Enkele voorbeelden:

Bekijk onderstaande weblinks om een indruk te krijgen van hoe deze plugin er bij een aantal van onze partners uitziet:  

Nieuwsgierig geworden?

Zo vormen we samen het startpunt van internationaal ondernemen!

Ben je benieuwd of samenwerken met NLinBusiness.com iets voor jou is? Wij vertellen je alles over de mogelijkheden van ons platform; hét startpunt voor ondernemers die de wereld als afzetmarkt hebben!  

Wil je meer weten over samenwerken met NLinBusiness.com?

Ons Partnerteam kan je daarbij helpen

Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag

Dirk de Bie

Dirk de Bie

Partner Succes Manager