COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Webinar Zakendoen in Japan na corona

  • Datum 9 juli 2020
  • Tijd 10:00 - 11:00
Inschrijving gesloten
Webinar Zakendoen in Japan na corona

Meer over dit event

Wilt u weten hoe Japan ervoor staat nu de coronamaatregelen in het land langzaam worden versoepeld? Welke veranderingen hebben in Japan plaatsgevonden die belangrijk zijn voor uw onderneming? En wat de Nederlandse en de Japanse overheid doen om ondernemers te steunen?

In het webinar ‘Zakendoen in Japan na corona’ op 9 juli (10:00 - 11:00 uur) krijgt u antwoorden op deze (en andere) vragen.

Waar gaat het webinar over?

Tijdens het webinar hoort u meer over het verloop van de coronacrisis in Japan. Na de Japan Business Week in februari is er veel veranderd door het coronavirus. We bespreken wat de huidige situatie rondom corona in Japan is. Wij vertellen u over de veranderingen en gevolgen voor de Japanse economie.

We zoomen ook in op mogelijkheden voor sectoren zoals hightech, energietransitie, gezondheidszorg en agrofood. Ook geeft het webinar een overzicht van aankomende evenementen en missies.