Webinar Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie

  • Datum 2 juli 2020
  • Tijd 11:00 - 12:00
Inschrijving gesloten
Webinar Realiseer uw internationale ambities met DHI-subsidie

Meer over dit event

Bent u mkb'er met internationale ambities of wilt u in het buitenland een project uitvoeren? En wilt u weten welke ondersteuningsmogelijkheden er zijn, juist nu ten tijde van Corona? Neem dan op 2 juli deel aan het inspiratievolle DHI-webinar. Mede-ondernemers vertellen u wat zij in het buitenland doen en hoe de DHI-subsidie hen heeft geholpen.

Wat kan DHI voor u betekenen?

DHI is een subsidieregeling bedoeld voor mkb'ers in Nederland die interesse hebben in buitenlandse markten. De regeling kan u ondersteunen een project in het buitenland uit te voeren of te investeren in een onderneming. Ook kan DHI worden ingezet om mogelijke afnemers te overtuigen van uw technologie. De DHI-adviseurs denken graag met u mee hoe u kunt ondernemen ten tijde van corona. Op onze DHI-pagina leest u hoe andere ondernemers de DHI-regeling inzetten.

Programma webinar

- Welkomstwoord door RVO
- Korte uitleg over DHI-regeling en mogelijkheden
- Inspiratieverhalen door ondernemers met DHI-ervaring:

  • Peter Raatjes van RMA sensortechnologie maakt deel uit van een consortium dat een demonstratieproject gericht op de aardappelteelt in Polen uitvoert en hoe zij met de huidige COVID-19 beperkingen omgaan;
  • Aart van den Bos van Verbos maakt deel uit van een consortium dat met een DHI-haalbaarheidsstudie de haalbaarheid van het opzetten van een biologisch groentekwekerij onderzoekt en hoe zij omgaan met de gevolgen van COVID-19 in Maleisië.
  • Sven Rusticus van HappyPrinting gaat in op zijn DHI haalbaarheidsstudie op Japan en hoe het project verloopt in Corona-tijd.

- Q&A (mogelijk via live-chat)