COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Webinar: Eurostars infosessie en kennisdeling met ervaren Eurostars bedrijf

  • Datum 4 juni 2020
  • Tijd 10:00 - 11:15
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Webinar: Eurostars infosessie en kennisdeling met ervaren Eurostars bedrijf

Meer over dit event

Bent u mkb'er in de high tech onderzoeks- en ontwikkelingssector? Werkt u daarbij samen met partners in andere landen of wilt u dit in toekomst gaan doen? Misschien is Eurostars dan een interessante subsidie voor u. Wilt u meer weten over Eurostars? Meld u dan aan voor dit webinar op 4 juni 2020.

Voor wie?

We geven de training voor innovatieve mkb'ers en/of onderzoekers die van plan zijn om bij de komende call (sluitingsdatum 3 september 2020) of in de toekomst een projectvoorstel in te dienen. Subsidieadviseurs zijn ook welkom. Ruud Albers, CEO van NutriLeads, zal zijn ervaringen met Eurostars tijdens de sessie met u delen. NutriLeads rondde recent een Eurostars project succesvol af. De voertaal van het webinar is Nederlands.

Voorlopig programma

Na een korte inleiding in Eurostars zal de sessie focussen op de vraag, wat succesfactoren zijn voor een goede aanvraag en succesvolle projectuitvoering. Wij gaan ervan uit dat deelnemers onze webpagina Eurostars en mijnrvo pagina Eurostars hebben geraadpleegd. Er is veel gelegenheid voor het stellen van vragen vanuit de zaal.

  • Introductie Eurostars programma (Niels van Leeuwen en Elisabeth Heins-Wunderle, adviseurs RVO)
  • Ervaringen van NutriLeads met Eurostars (Ruud Albers, CEO NutriLeads)
  • Vraag- en antwoordsessie met NutriLeads en RVO