Uitnodiging tot deelname aan de Expo Agrofuturo 2022, op weg naar een circulaire landbouw

Meer over dit event

Colombia´s belangrijkste Agrobeurs

Bent u actief in de agrosector en benieuwd naar de kansen en mogelijkheden die de landbouwsector in Colombia te bieden heeft? treedt dan in de voetsporen van de ruim 70 Nederlandse bedrijven die u in de afgelopen jaren zijn voorgegaan en meldt u aan voor deelname aan Colombia’s belangrijkste agrobeurs: de Expo Agrofuturo 2022. ´Farming the Future´ staat centraal in de Nederlandse deelname.

26 – 28 oktober 2022

Het Nederland Paviljoen op de Expo Agrofuturo wordt georganiseerd door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade te Bogotá in samenwerking met het Holland House Colombia. Van 26 t/m 28 oktober 2022 vindt de beurs plaats in Bogotá, met naar verwachting 20.000 professionele bezoekers uit 37 verschillende landen, en bijna 500 standhouders uit 20 landen.

Agro in Colombia

De gunstige ligging in Latijns-Amerika, grenzend aan twee oceanen, verschillende agro-ecologische zones, het open handelsklimaat en de rijke cultuur maken Colombia tot een goede partner voor Nederlandse agrobedrijven.

Colombia kent een grote diversiteit in geografie, natuurlijke hulpbronnen, klimaat en productieomstandigheden en is daarom in staat om een breed scala van landbouwproducten te produceren. Niet alleen om haar eigen mega steden zoals Bogotá, Medellín en Cali te voeden, maar ook voor export naar de wereldmarkt. Er is nog veel ruimte voor expansie van het landbouwareaal.

De FAO omschrijft Colombia als één van de zeven landen waar de landbouwproductie nog toe kan nemen om de wereldbevolking ook in de toekomst te kunnen blijven voeden. Van de beschikbare landbouwgrond in Colombia wordt momenteel minder dan een kwart gebruikt. Colombia raakt meer en meer doordrongen van de noodzaak tot transformatie en modernisering van de landbouwsector. Zeker met het oog op de ambities op export naar de wereldmarkt. Sleutelwoorden daarbij zijn circulaire landbouw, betere genetica, nieuwe technologieën & innovaties, automatisering, verbeteren van kwaliteit, verbeteren van efficiëntie en verminderen van verliezen, verbeteren van organisatie en schaalvergroting, en het creëren van meer toegevoegde waarde in de gehele agroketen (van productie tot verwerking en distributie).

Deelname en kosten

De Nederlandse Ambassade zal i.s.m. het Holland House Colombia een Nederland Paviljoen van ca. 80 m2 inrichten om een zo groot mogelijke groep Nederlandse bedrijven de kans op deelname te bieden. De volgende opties worden aangeboden:

Beursdeelname met individuele stand van ca. 8 m2 op het Nederland Paviljoen:

Deelname aan het Nederland Paviljoen op Expo Agrofuturo van 26 t/m 28 oktober 2022. Kosten hiervoor bedragen € 1.500,- excl. btw. Dit is inclusief een individuele company stand van ca. 8 m2 met basisinrichting (structuur/wanden, logo, tafel en stoelen, verlichting en stroomvoorziening). Andere elementen kunnen - mits passend in het Nederland Paviljoen concept - in overleg worden toegevoegd. Er zijn maximaal 6 individuele stands beschikbaar (op volgorde van binnenkomst aanmeldingen).

 Deelname via de Lounge van het Nederland Paviljoen:

U maakt gebruik van de collectieve Nederland Lounge. Hier zal uw logo zichtbaar zijn, uw bedrijfsvideo’s getoond worden en u kunt gebruik maken van de vergaderfaciliteiten. Kosten hiervoor bedragen € 750,- excl. btw per deelnemend bedrijf. Ook zal er op één van de beursdagen een netwerkreceptie in de Lounge worden georganiseerd.

Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening. Voor suggesties voor uw reis en verblijf kunt u terecht bij Holland House Colombia. U kunt zich hier aanmelden tot uiterlijk 31 mei 2022.

Voor aanmeldingen en/of vragen kunt u contact opnemen met:

Landbouwraad Bogotá

Nederlandse Ambassade Colombia

Leontine Crisson

+57 1 6384222

BOG-LNV@minbuza.nl

Holland House Colombia

Jan Willem van Bokhoven

+57 1 7449566

jwvanbokhoven@hollandhouse-colombia.com

Uitnodiging tot deelname aan de Expo Agrofuturo 2022, op weg naar een circulaire landbouw

  • Datum 26 oktober 2022 - 28 oktober 2022
  • Tijd 19:00 - 19:00
  • Locatie Bogotá
  • Entree 750,00 EUR
Inschrijving gesloten
Organisatie
  • Holland House Colombia