Evenement in Tel Aviv

UITGESTELD: Inspiratiereis Tel Aviv 2020

  • Datum 10 mei 2020 - 14 mei 2020
  • Tijd 12:00 - 23:55
  • Locatie Tel Aviv
  • Organisatie
    • Never Ever Blue
  • Entree 2.595,00 EUR
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
UITGESTELD: Inspiratiereis Tel Aviv 2020

Meer over dit event

Inspiratiereis Tel Aviv 2020 is uitgesteld tot nader bericht.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus is er besloten dit evenement uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Houd de website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Deze inspiratiereis is bedoeld voor inkopers en ondernemers in de horeca, groot-, retail- en detailhandel en hospitality-sector. Tel Aviv ontpopt zich tot “foodiestad” en is the place to be momenteel. Veel sterrenchefs laten zich inspireren door het heilige land. We nemen de ondernemers mee naar Tel Aviv en Jeruzalem om de markt te verkennen, de mogelijkheden voor export te onderzoeken en mensen met elkaar te verbinden.

Programma Inspiratiereis Tel Aviv 2020
De kick-off van de reis vindt plaats bij de Nederlandse ambassade in Tel Aviv. Zij geven een de ins en outs over het ondernemen in Israël. Op de eerste en tweede dag brengen we een bezoek aan verschillende horeca-concepten in Tel Aviv en hebben we afspraken met lokale ondernemers. Op de derde dag staat een bezoek aan Jeruzalem gepland, waar we ook spreken met ondernemers en een introductie door de stad krijgen. De vierde en laatste dag zijn we weer in Tel Aviv waar we nog een tour hebben en afspraken met ondernemers.