Romanian Business Week 2020

  • Datum 24 november 2020 - 27 november 2020
  • Tijd 10:00 AM - 18:00 PM
  • Organisatie
    • DRN
    • NRCC
    • NLinBusiness
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Romanian Business Week 2020

Meer over dit event

Van 24 t/m 27 november 2020 organiseert Dutch Romanian Network (DRN) hét evenement over zakendoen in Roemenië: de Romanian Business Week.

In verband met COVID-19 zal het evenement dit jaar geheel online plaatsvinden. Verspreid over vier dagen kunnen ondernemers met interesse in zakendoen in of met Roemenïe verschillende online workshops bijwonen.

Een breed spectrum aan onderwerpen zal aan bod komen, waaronder fiscale ontwikkelingen, nearshoring en HR-beleid. Verschillende experts vertellen over kansrijke sectoren en nemen je mee in de mogelijkheden tot zakendoen in Roemenië. Uiteraard komen ook de recente ontwikkelingen door Covid op de (digitale)  tafel.

De organisatie heeft er alles aan gedaan om de webinars zo interactief mogelijk te maken. Tijdens de verschillende live webinars kun je actief deelnemen via de chat maar ook is het mogelijk om vooraf vragen in te sturen voor de verschillende sprekers. 

Klik hier voor het volledige programma en aanmelding voor één of meerdere webinars. 

Aanmelding is gratis maar registratie is gewenst. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een week voor het webinar ontvang je de link waarmee je kunt deelnemen aan de geselecteerde webinars. 

Partners van dit evenement zijn de Netherlands Romanian Chamber of Commerce (NRCC) en NLinBusiness