Innovatiemissies waterstof Zuid-Korea

  • Datum 10 november 2021 - 12 november 2021
  • Tijd 09:00 AM - 17:00 PM
  • Organisatie
    • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
    • Innovatie Attaché Netwerk Zuid-Korea
    • Enterprise Europe Network
Inschrijving gesloten
Innovatiemissies waterstof Zuid-Korea

Meer over dit event

Bent u actief op het gebied van waterstof? Heeft u interesse om de marktkansen en potentiële samenwerkingspartners in Zuid-Korea (verder) te verkennen? Meld u dan aan voor deze innovatiemissie die plaats vindt van 10 tot en met 12 november 2021. 

Voor wie

De missie is bij voorkeur geschikt voor R&D managers, CTO’s, CEO’s en business development managers van geïnteresseerde bedrijven, kennisinstellingen en overheden die actief zijn in de waterstofketen, van de productieketen (productie, transport en opslag) tot gebruik (mobiliteit en gebouwde omgeving). U wilt Zuid-Koreaanse markt verkennen, of u wilt innovatiesamenwerking aangaan met Zuid-Koreaanse partijen.

Programma

We stellen een programma op, verspreid over 2 keer 3 dagen in het najaar van 2021, bestaande uit een Nederland-paviljoen op het H2 Mobility+Energy Show in Seoul van 8-10 september en het H2World in Ulsan van 10-12 november. Op beide beurzen kan de ambassade of een eventuele Koreaanse agent uw bedrijf via posters, brochures, filmpjes, powerpoints, etc op de beurzen promoten. We organiseren thematische seminars/workshops en 1-op-1 B2B matchmakinggesprekken

Als de reisbeperkingen (2 weken quarantaine) naar Zuid-Korea zijn opgeheven, bent u van harte welkom om fysiek bij één van de beurzen of beide beurzen aanwezig te zijn.

Mocht u besluiten om op eigen initiatief naar Zuid-Korea af te reizen, dan bent u zelf verantwoordelijk voor het voldoen aan de geldende inreisverplichtingen. De ambassade kan u daarbij ondersteunen. In geval het inreizen onmogelijk is, is de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) niet verantwoordelijk voor de kosten die u gemaakt heeft.