Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Evenement in Shanghai New International Expo Center

Food&Hotel China (FHC) 2020

  • Datum 10 november 2020 - 12 november 2020
  • Tijd 09:00 - 09:00
  • Locatie Shanghai New International Expo Center
  • Organisatie
    • Nederlandse Export Combinatie (NEC)
  • Entree 5.000,00 USD
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Food&Hotel China (FHC) 2020

Meer over dit event

FHC China - ook wel gezien als de SIAL en Anuga van Europa. Het is de voornaamste F&B beurs in China voor retail- en out of home-producten en vormt de toegangspoort naar China! Alle takken uit de voedselindustrie komen hier samen en brengt je direct in contact met Aziatische/Chinese importeurs en distributeurs.

Door de coronacrisis is er veel vraag ontstaan naar kwalitatief goede en betrouwbare producten uit Europa. Iedereen staat te trappelen om na deze moeilijke tijd de zaken weer op te bouwen. Met de door de organisatie getroffen voorzorgsmaatregelen biedt de FHC Shanghai een uitgelezen mogelijkheid om uw kansen voor 2021 te pakken en uw export naar China uit te breiden.

- Gerichte B2B bezoekers
(vorige editie 130.000 bezoekers)
- 200.000m2 beursgrond
- 4.000+ standhouders

Nu beschikbaar: stand op een top locatie met veel traffic en de mogelijkheid voor het gebruik maken van de 'Nederland'-branding en bekendheid!