Digitale Cleantech scale-up innovatiemissie Boston

  • Datum 9 oktober 2020 - 30 oktober 2020
  • Tijd 09:00 - 09:00
  • Organisatie
    • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Entree 250,00 EUR
Inschrijving gesloten
Digitale Cleantech scale-up innovatiemissie Boston

Meer over dit event

Bent u klaar om uw cleantech-innovatie internationaal op te schalen? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met bedrijven, ondernemers, onderzoekers of investeerders in de regio Boston? Ervaart u ook de uitdaging van het verder brengen van online meetings met nieuwe contacten, mogelijke partners of investeerders? Meld u dan aan voor de online scale-up innovatiemissie naar Boston.

Leer hoe u een online meeting verder kunt brengen en concrete vervolgstappen kunt maken op de Noord-Amerikaanse markt. U krijgt inzicht in het cleantech ecosysteem in de regio Boston en opgezette 1 op 1 meetings met mentoren en het lokale netwerk, afhankelijk van uw wensen en interesses in het ecosysteem in Boston.

Kansen Boston

Boston loopt in de VS voorop als het gaat om klimaatacties en vermindering van CO₂-emissies. De stad is benoemd tot de meest energie-efficiënte stad van de VS en won in 2018 de Bloomberg American Cities Climate Challenge.

Het ecosysteem in de regio Boston en de staat Massachusetts heeft uitstekende randvoorwaarden voor het implementeren van innovaties. Het progressieve beleid in Massachusetts op het gebied van duurzame energie, innovatie en onderwijs en de unieke concentratie van R&D, universiteiten, innovatie en start-up activiteiten maakt het een ideale regio voor vooraanstaande bedrijven, academici en innovators. Volgens de US Chamber of Commerce heeft Boston het beste ecosysteem in de VS voor start-ups en is dit een trekpleister voor vroege fase investeerders.  

De regio Boston biedt cleantech start-ups en scale-ups een breed netwerk en veel kansen. Dit komt door een groot netwerk van incubators en accelerators, waaronder de grootste Amerikaanse cleantech incubator Greentown Labs, dat in Boston is gevestigd.