Vacature: Stage Events & Partner Team

Ben jij een aanpakker, houd je van dingen organiseren en kijk je niet op van een beetje spanningsdruk af en toe? Vind je het leuk stage-ervaring op te doen op het vlak van events in een gedreven en informele organisatie op het terrein van internationale handelsbevordering? Solliciteer dan nu vooral naar de Stage Events & Partner Team bij NLinBusiness, het one-stop-shop platform voor internationaal ondernemen.

Voor ons Partner Team zijn we op zoek naar een enthousiaste events-stagiair die wil leren en zelfstandig wil werken binnen een jonge, dynamische organisatie op het gebied van internationale handel. Voor een periode van 3 tot 6 maanden, beginnend in juni 2021.

Jaarlijks organiseren we in september een 3-daagse samenkomst van de managers van bilaterale handelskamers in het buitenland, de zogenaamde NL Business Hubs. De bijeenkomst kent diverse plenaire sessies en breakouts, met ons eigen team en/of andere partners van buiten. Daarnaast is er ook veel ruimte voor onderlinge kennismaking en sociale activiteiten. De sfeer is informeel en sociaal, maar ook doelgericht. Dit jaar, vanwege de diverse Covid-maatregelen en onzekerheid, is het een ingewikkelde puzzel qua logistiek en locatie een goed programma te maken. Jij als stagiair krijgt belangrijke taken om dit event organisatorisch en inhoudelijk succesvol te laten zijn. Daarnaast ondersteun je het Partner team bij vormgeving van andere events en bij het verder vormgeven en aanvullen van ons CRM, Salesforce.

NLinBusiness helpt het Nederlandse bedrijfsleven, met name het midden- en kleinbedrijf, bij het ontwikkelen van de internationale markt. We ondersteunen ondernemers met het identificeren van marktkansen, het vinden van de juiste partners en zorgen ervoor dat de business uitgerold kan worden in de 40 door ons gekozen kansrijke groei-metropolen. Wij doen dit samen met onze publieke en private partners in handelsbevordering.

Wie zoeken wij?

Een stagiair met een georganiseerde manier van werken, die zowel analytisch als creatief is, resultaatgericht en zelfstandig taken kan uitvoeren. Of iemand die wat werkervaring op wil doen. Op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring en/of affiniteit met evenementen organiseren en het werken met CRM/CM-systemen. Je communiceert uitstekend in Nederlands en Engels en je houdt je team en betrokkenen altijd goed op de hoogte. Bovendien vind je een omgeving die soms wat hectisch is en waar soms iets op een onregelmatige tijd gedaan moet worden, niet erg.
Je bent bekend met het werken met audiovisuele middelen. gangbare applicaties en tekst- en dataverwerkingsprogramma’s.
Ten slotte ben je fulltime beschikbaar (5 dagen in de week) voor een periode van 3 tot 6 maanden, liefst vanaf begin juni. Voor de periode juni t/m september 2021 is optimale beschikbaarheid belangrijk i.v.m. opzet evenement begin september. (korte vakantie bespreekbaar).

Wat vind je bij ons?

  • Een jong, snelgroeiende, internationaal georiënteerde organisatie
  • Informele en zeer ambitieuze werksfeer in een sociaal team
  • Een ervaren stagebegeleiding die erop gericht is je eigen rol verder vorm te geven
  • De kans om iedere dag te leren en jezelf te ontwikkelen
  • Stage- en onkostenvergoeding

Informatie en sollicitatie

Ben of ken jij zo’n iemand, wacht dan niet langer en reageer nu! Heb je nog vragen over de rol en/of een stage bij NLinBusiness, dan kun je contact opnemen met ons (recruitment@nlinbusiness.com).

Stuur je motivatie en CV vóór 7 juni 2021 naar recruitment@nlinbusiness.com.

NLinBusiness is in oktober 2017 opgericht als een initiatief van de Nederlandse werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland. Waarbij intensief wordt samengewerkt met de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken, de brancheverenigingen- FME, evofenedex en Koninklijke Metaalunie en de belangenorganisaties, topsectoren, kennisinstituten en het Nederlandse bedrijfsleven.