Evenement in Wrocław

Verkennende reis Polen

  • Datum 25 september 2019
  • Tijd 12:00 - 12:00
  • Locatie Wrocław
Aanmelden voor dit evenement U verlaat deze website
Verkennende reis Polen

Meer over dit evenement

Ontdek uw (intermodale) mogelijkheden in Polen

Polen, een onbekende bekende van Nederland en de Nederlanders. De Pool en zijn auto zijn bekende verschijningen in Nederland, zowel particulier als zakelijk. Na toetreding tot de EG is er echt een ‘Poolse stroom’ op gang gekomen. Eerst de klussers en later nog veel meer arbeidsmigranten en, zeker ook in de logistieke sector, veel chauffeurs, al of niet met hun eigen trekker.

Ondertussen is het land Polen in een hoog tempo ontwikkeld. De infrastructuur is drastisch verbeterd en ook de verbindingen, multimodaal, voldoen aan de hoogste eisen. Veel internationale bedrijven hebben zich de afgelopen jaren in Polen gevestigd en nog steeds komen er velen bij. Polen is echt een welvarend land geworden met een voortvarende beroepsbevolking en dito ondernemers.

Dat deze ontwikkelingen kansen bieden voor het Nederlandse bedrijfsleven is niet onopgemerkt gebleven. Reeds een behoorlijk aantal bedrijven doet zaken met, in en via Polen. Er zijn echter nog steeds veel mogelijkheden en kansen in het zich continue ontwikkelende Polen. Kansen voor nieuwkomers en kansen voor uitbreiding van bestaande relaties.

RPPC organiseert daarom een verkennende reis naar het zuidwestelijke deel van Polen, naar de regio Wroclaw-Poznan. De reis is een eerste ‘etappe’ in het voornemen om de komende vier jaar Polen te gaan bezoeken, waarbij dan ook andere regio’s aangedaan zullen worden.

De elementen van deze verkennende reis zijn bedrijfsbezoeken, deelname aan een logistiek congres, netwerken en bij voldoende belangstelling geregisseerde matchmaking met interessante Poolse bedrijven. De matchmaking bestaat uit 10 contacten/gesprekken (15-20 minuten) op een centrale plek met speciaal voor u geselecteerde bedrijven/contactpersonen.

De reis vindt plaats van 25-28 september en heeft als start- en eindplaats Wroclaw. Deze stad heeft een directe verbinding met Schiphol. Gedurende 3 dagen maakt u kennis met de regio en het bedrijfsleven, scoort u nieuwe contacten en bestendigt u bestaande contacten.

Bent u geïnteresseerd in de kennismaking met deze markt of het intensiveren van uw relatie met dit deel van Polen, ga dan met ons mee! Samen met NL in Business, de Pools-Nederlandse Handelskamer, Poolse en Nederlandse bedrijven hebben we een intensief en interessant programma samengesteld.

Aan deelname zijn kosten verbonden, eventuele matchmaking-afspraken worden apart in rekening gebracht door een externe partij (Pools-Nederlandse Handelskamer).