COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Evenement in Noordrijn-Westfalen

Start-Up Tour Germany

  • Datum 25 oktober 2020 - 30 oktober 2020
  • Tijd 09:00 - 09:00
  • Locatie Noordrijn-Westfalen
Inschrijven voor evenement U verlaat deze website
Start-Up Tour Germany

Meer over dit event

Van 25 tot 30 oktober 2020, vindt Start.up! Germany Tour plaats. Zo'n 55 startups uit 20 verschillende landen hebben de kans om in contact te komen met ondernemers en investeerders zodat ze hun netwerk kunnen vergroten in het industriële hart van Duitsland. 

Voel de hartslag van het Duitse startup-ecosysteem

Een geselecteerde groep enthousiaste en gelijkgestemde ondernemers van over de hele wereld krijgt de kans om enkele van de meest veelbelovende hotspots van Duitsland voor zowel startups als 'oude economie' te verkennen. De "Ruhr Summit" is het belangrijkste evenement van deze tour, waar je ook de mogelijkheid hebt om in contact te komen met collega's en talenten; begrijpen wat de Duitse startup-scene drijft; krijg inzicht in actuele marktontwikkelingen en vooral: match je startup met bedrijven, partners en investeerders.

Noordrijn-Westfalen - Düsseldorf, Ruhrgebied, Keulen

Bezoek startup hotspots in het industriële hart van Duitsland, kom in contact met bedrijven en investeerders en ontmoet honderden andere startups, bedrijven en een verscheidenheid aan topsprekers op de RuhrSummit in Bochum, een van Duitslands grootste evenementen voor jonge tech-ondernemers. In oktober 2019 zal Start-Up Tour Germany zich opnieuw richten op drie branches die steeds belangrijker worden: InsurTech, Smart City, Logistics & Mobility.