Nieuws Gepubliceerd op 11 juni 2019

Meld je aan voor het Expo’s Global Best Practice Programme in Dubai

Tijdens de Dubai Expo 2020 (20-10-2020 t/m 10-04-2021) profileren deelnemende landen en bedrijven uit de publieke en private sector zich op het gebied van techniek, economie en de sociaal-culturele sector. Een van de onderdelen van de Expo is het Global Best Practice Programme. Hierbij staat de schijnwerper op projecten die ’s werelds grootste uitdagingen aanpakken, met een focus op duurzame ontwikkeling. Het mooie is: je kan je hier als bedrijf of ondernemer voor aanmelden!

 

‘Connecting minds, creating the future’

In 2020 organiseert Dubai als eerste land in het Midden Oosten de 35e wereldtentoonstelling: Dubai Expo 2020. In totaal nemen meer dan 200 landen en organisaties deel aan de expo. Het thema is ‘Connecting minds, creating the future’, waarbij veel landen de aandacht richten op duurzaamheid, schone energie en de circulaire economie.

 

Aanmelden tot 30 juni 2019

De focus van het Global Best Practice Programme tijdens de Dubai Expo 2020 ligt op  initiatieven die de wereld beter en duurzamer maken en bovendien schaalbaar zijn om de wereldwijde impact te vergroten. Bedrijven die zich aanmelden krijgen een fantastisch mondiaal podium om zichzelf te presenteren. Een ideale springplank voor internationale groei! Aanmelden kan nog tot 30 juni 2019. Lees meer over het Global Best Practice Programme.