Onze geselecteerde dienstverleners

Dienstverleners

In iedere stad hebben wij een actief netwerk van dienstverleners, die ondernemers kunnen helpen bij het realiseren van hun droom. We maken onderscheid tussen commerciële dienstverleners en dienstverleners die een initiatief zijn van de overheid of hieraan zijn gerelateerd. Daarnaast zijn sommige dienstverleners actief in Nederland en anderen op locatie. Per stad bieden wij een overzicht. De dienstverleners zijn onafhankelijk van NLinBusiness. Vermelding op NLinBusiness impliceert geen beoordeling of advies omtrent de betrouwbaarheid, kwaliteit of geschiktheid van de dienstverlener.

resultaten gevonden

OOK ALS DIENSTVERLENER OP ONZE WEBSITE?

Ondersteun jij vanuit Nederland ondernemers op internationale markten en wil je deel uit maken van het NLinBusinessnetwerk? Vul dan deze vragenlijst in en dan nemen wij contact met je op.

Aanmelden
Wis alle filters
Zoeken
Filter
Filter
Filter toepassen
Dienst
Type
Continent
Land
Stad
Taal
Sector

ACG International

ACG International heeft ervaring op nationaal en internationaal gebied en heeft daarbij een wereldwijd persoonlijk netwerk van advocaten en adviseurs die voor de cliënten worden ingeschakeld.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Amicorp Group

Amicorp Group is een wereldwijde service provider, die haar netwerk van 40 kantoren in 30 landen inzet om: MKB-, Start-up en Expanderende Bedrijven graag helpt met informatie en oplossingen over zaken doen in een bepaalde jurisdictie.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Aon

Bij internationaal zaken doen horen andere risico's en uitdagingen. Aon helpt jou deze risico's te beheersen en vooral de kansen te benutten!

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

BenninkAmar

Bij BenninkAmar assisteren wij onze cliënten in alle aspecten van het sanctierecht en exportcontrole. Wij maken het mogelijk voor onze cliënten om zich volledig op hun zakelijke kansen te richten, en zich er ondertussen zeker van te zijn dat zij voldoen aan alle toepasselijke regelgeving op deze gebieden.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

CGCB International B.V.

CGCB International BV is een internationaal adviesbureau met een speciale focus op internationaal zakendoen. Onze consultants hebben meer dan 40 jaar ervaring in het adviseren van klanten in internationaal ondernemen, en fusies & overnames.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

China Inroads

Ervaren Sinoloog Valérie Hoeks geeft out-of-the-box strategisch advies aan bedrijven die zich op een kruispunt bevinden met hun Chinese partners (fusies en overnames, investeerders, JV-partners, distributeurs of agenten).

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Door2Arabia

Door2Arabia helpt Nederlandse bedrijven om met succes in het buitenland zaken te doen, of het nu gaat om marktentree (export, joint ventures, bedrijfsovername) of internationale projecten.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Dutch Business Network Indonesia

Dutch Business Network Indonesia is jouw ´one-stop-shop´ in Indonesië en vormt hét verbindingspunt tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Indonesië.

NL Business Hub
NL Business Hub NL Business Hub

Netherlands Business Council France

Ben je op zoek naar zakelijke ondersteuning in Frankrijk? De Netherlands Business Council is jouw partner en dé schakel tussen bedrijven en organisaties in Nederland en Frankrijk.

NL Business Hub
NL Business Hub NL Business Hub

NL Business Hub Munich

Op www.nlbusinesshubmunich.nl vind je lokale dienstverleners, concrete business opportunities en gelijkgestemde ondernemers die reeds actief zijn in München.

NL Business Hub
NL Business Hub NL Business Hub

Proximities B.V.

Proximities ondersteunt bedrijven in het effectief & veilig ondernemen in uitdagende gebieden

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Renske van Herwaarden

Als energierijke millennial met 15 jaar China ervaring help ik bedrijven succesvol zaken te doen in/met China. Ik laat o.a. zien wat tegenwoordig do’s en don’ts zijn hier, waar short-cuts liggen, hoe productiviteit en motivatie kunnen worden vergroot en hoe nóg sneller nóg betere resultaten kunnen worden behaald.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Sanction Check

Met Sanction Check controleert u of hun klanten en leveranciers op een sanctielijst staan. Sanction Check is veilig, snel, gemakkelijk en betaalbaar.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Splendid China

Marion Tjin-Tham-Sjin is de dochter van een Chinese vader en een Nederlandse moeder. In 2006 besloot ze haar eigen bedrijf Splendid China op te richten. Dit bedrijf helpt Europese ondernemers bij het exporteren van hun producten en diensten naar China. Splendid China heeft nu vestigingen in zowel Shanghai als Nederland. In mei 2018 werd Marion in Londen beloond met de wereldwijde Wintrade-prijs voor International Business Woman of the year 2018.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

The China Connector

The China Connector richt zich op promotie en het bevorderen van (new) business voor de Nederlandse creatieve industrie. Wij stellen de Nederlandse creatieve sector in staat zich aan te sluiten bij Chinese projecten.

Commerciëel
Commerciëel Commerciëel

Dutch Greenhouse Delta

Dutch Greenhouse Delta is in september 2017 opgericht om de Nederlandse glastuinbouw als cluster wereldwijd op de markt te brengen. Dit doen zij door het gehele tuinbouwecosysteem van Fork2Farm, bestaande uit wetenschap, bedrijfsleven, onderwijs en overheid, aan te bieden in een aantal focusregio's. De stichting richt zich op grootschalige complexe projecten en vraagstukken op het gebied van voedsel en tuinbouw in groeiende megasteden. Op dit moment zijn ruim 25 glastuinbouwbedrijven en de brancheorganisaties AVAG en LTO Glaskracht aangesloten bij hun leden, die allen bijdragen aan de realisatie van de activiteiten van de stichting.

Netwerkorganisatie
Netwerkorganisatie Netwerkorganisatie