COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

YourVisa

YOURVISA is een visumbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van zowel toeristische als zakelijke visumaanvragen en legalisaties voor o.a. China, Rusland, Vietnam, Thailand, India, Mongolië en voor vele andere visumplichtige landen.
Door onze jarenlange ervaring in visumland en de goede connecties die wij hebben opgebouwd kunnen wij een snelle service leveren tegen scherpe tarieven. Wij voorzien iedere klant van een persoonlijk advies en kunnen snel schakelen bij eventuele spoedaanvragen.

Onze dienstverlening bestaat uit het volledig ontzorgen van de gehele visumaanvraag. Zodra je in onze webshop een bestelling plaatst ontvang je per e-mail een uitgebreid PDF bestand waarin duidelijk beschreven staat welke documenten je aan dient te leveren zodat wij je visumaanvraag kunnen starten. Wij reizen vervolgens met de documenten en het paspoort naar de betreffende ambassades in Den Haag en/of Brussel. Zodra de aanvraag voltooid is halen wij het paspoort inclusief visum weer op bij de ambassade. Vanaf onze standaard service vullen wij zelfs de vereiste visumformulieren in, een unieke service in visumland!

 

Wat anderen zeggen

Erik van Wijk

Directeur - Zemic Europe

Sinds 2015 vragen wij onze visa voor China aan bij YourVisa. Doordat er veel documenten voor een zakelijk visum gevraagd worden en de gevraagde noodzakelijke documenten nog eens willen wijzigen, laten wij de aanvraag graag door een expert regelen. YourVisa is onze expert en verzorgt de aanvraag snel, efficiënt en kan snel het visum regelen.

Silvie Sweegers

Eigenaar - Tiara Tours

Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met YourVisa. Zij verzorgen alle visa voor onze klanten, via de onlangs vernieuwde webshop. . Onze klanten vragen regelmatig visa aan via YourVisa voor Thailand en Vietnam. De service die YourVisa onze klanten biedt is persoonlijk, snel en betrouwbaar!

Commerciëel
Commerciëel
FTE 3
Adres Charles Petitweg 35 /a10 4827 HJ Breda Bekijk op kaart
Contactpersoon Pepijn van den Beemt
Telefoon +31 (0)76 581 65 97
Aangeboden diensten YourVisa

YourVisa

Charles Petitweg 35 /a10, 4827 HJ Breda

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.