COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

Xportwise

Xportwise helpt MKB-bedrijven die internationaal zaken willen doen, door ze te ondersteunen met raad en daad bij de knelpunten die ze tegenkomen bij export. Als exportspecialist neem ik werk uit handen. Ik help met het opstellen van een exportstrategieën-plan en ondersteun bij de uitvoering, zoals het vinden een goede lokale partner of het opzetten en stroomlijnen van exportprocessen.

Xportwise is er voor de ervaren exporteur, die zijn exportresultaten wil verbeteren en knelpunten bij internationaal zakendoen wil aanpakken. Maar ook voor de startende exporteur, die handvatten zoekt om export succesvol te realiseren.

Wat anderen zeggen

Yvonne Kersten

Marketing Manager - IMS Nederland

Linda heeft ons geholpen met het ontwikkelen en uitrollen van een marktentree strategie voor onze producten in Duitsland. We hebben waardevolle informatie over de Duitse bouwmarkt ontvangen en een lijst met geschikte potentiële dealers voor ons product. Ze is enthousiast en een goede gesprekspartner die snel doorheeft waar het om gaat.

Alex Buwalda

Eigenaar - AB Marine Services

Xportwise heeft me geholpen mijn exportplannen voor Duitsland uit te werken. Het advies was uitgebreid en ik kreeg reactie op alle vragen die ik had. Er werd echt naar mij geluisterd en de rapporten waren uitgebreid.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 1
Adres Oostrumsdijkje 1 3994 MG Houten Bekijk op kaart
Contactpersoon Linda van den Broek
Telefoon 06 51663615

Xportwise

Oostrumsdijkje 1, 3994 MG Houten

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.