Commerciële dienstverlener

We R Asia

We r Asia logo

Sourcing & productie in Azië
Ben je opzoek naar een leverancier in Vietnam of China voor de productie van een grote hoeveelheid aan producten?

Wij zijn We R Asia, al sinds 2007 gespecialiseerd in het uitbesteden van productie op maat in Azië. Vanuit Nederland zorgen we er samen met onze collega’s in China en Vietnam voor dat we de juiste fabrikant voor jouw product zoeken. We begeleiden je in het hele proces: van de sample productie tot aan de levering.

Wat anderen zeggen

- Meybo

Wij zijn sinds 2000 een multinationale marktleider op het gebied van BMX fietsen. Onze frames lopen al jaren ver voor op concurrerende merken op technisch vlak. Daarom rijdt het Nederlands team op onze BMX fietsen. Ook is met onze fiets een zilveren medaille gehaald op de Olympische Spelen in Rio. Je begrijpt wel dat kwaliteit en innovatie voor ons van levensbelang zijn. Al sinds 2011 werken we samen met We R Asia. We laten de sourcing en productie van onze frames volledig aan hen over, natuurlijk met onze nauwe betrokkenheid. We R Asia helpt mee met de ondersteuning en ontwikkeling van de nieuwste ontwerpen. Zo zorgen we dat onze BMX fietsen steeds beter, lichter, sterker worden. Geregeld reizen we gezamenlijk af naar leveranciers om te kijken of zij kunnen voldoen aan onze hoogwaardige wensen. De samenwerking is altijd goed. Het is fijn dat We R Asia kort op de bal zit in China met een eigen kantoor en dat onze wens vanuit het kantoor in Nederland behartigd wordt.

- Trisq

Wij zijn een bedrijf dat verschillende soorten gordijnen verkoopt. Met name rol-, vouw-, plisségordijnen en jaloezieën. Al jaren besteden we de productie van onze gordijnen uit in China. We werkten eerst zelfstandig samen met onze leveranciers, maar dat ging niet altijd even goed. Er zat enorm veel ruis op de lijn. Via het netwerk zijn wij in contact gekomen met We R Asia, waarna zij het sourcing traject hebben overgenomen en de productie van A tot Z zijn gaan regelen. We R Asia verzorgt de productie van onze buitenrolgordijnen en ons bamboegordijn. Dat laatste vergt veel controle, aangezien dit natuurproduct nogal grillig is qua kwaliteit. Daarom voert We R Asia geregeld audits uit bij de fabrieken. Daarnaast is het fijn dat zij zich ontfermen over de onderhandeling en de leveringen. Het is een hele prettige samenwerking.

Corné Knechten

General Manager - Cloudpillo

Met ons kussenmerk hebben wij een memory foam kussen ontwikkeld dat de perfecte balans tussen weerstand en comfort geeft. Zo veroorzaakt het kussen geen nekklachten en voelt het ook niet te hard aan. Ons bedrijf is enorm gegroeid in het afgelopen jaar, en ons productieproces moest daar natuurlijk ook in mee groeien. Een second source opzetten in Azië kan nogal wat uitdagingen met zich meebrengen, en We R Asia heeft ons in dat hele proces goed begeleid. Zo hebben ze voor ons de perfecte match met een lokale leverancier gevonden die aan onze hoge kwaliteitswensen voldoet, en zorgden ze voor kwaliteitsverbetering van onze productie. We R Asia is nauw betrokken bij dit proces en biedt goede en uitgebreide ondersteuning.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 13
Adres Hoogstraat 5b 5462 CW Veghel Bekijk op kaart
Contactpersoon Jasper Delisse
Telefoon +31 413 395 250
Aangeboden diensten We R Asia

We R Asia

Hoogstraat 5b, 5462 CW Veghel

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.