Commerciële dienstverlener

The China Connector

The China Connector logo png

Om de export van de Nederlandse creatieve industrie te bevorderen heeft de topsector Creatieve Industrie ‘Creative Holland’ opgericht, een platform waar ondernemers inspiratie en informatie kunnen opdoen over zakendoen in het buitenland. The China Connector is de landencoördinator van Creative Holland China.

Onze missie is om (creatieve / culturele) merken, bedrijven en instellingen te verbinden met het Chinese publiek en om creatieve industrieën te ondersteunen bij het initiëren van business development in en met China.

We hebben een grondige kennis van kunst, design en de culturele scene in China en interculturele communicatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring in China kunnen we u de tools bieden om te slagen in uw China Business Development. Onze functie bij Creative Holland China geeft ons inzicht om op maat gemaakte oplossingen te creëren voor nieuwe bedrijfskansen in China.

Met de kennis van en het inzicht in de zakelijke cultuur en sociale etiquette van China kan The China Connector u helpen om de ultieme aanpak en oplossingen voor u te realiseren.

We zijn sterk in PR & Communicatie met een uitgebreid medianetwerk van journalistiek op hoog niveau. Ons sociale KOL-netwerk zorgt voor communicatie-effectiviteit in luxe-, lifestyle-, kunst- en culturele sectoren.

De China Connector levert een reeks uitgebreide PR-services voor kunst- en culturele organisaties en instellingen die het meeste uit hun bedrijf willen halen. We werken samen met gevestigde en zeer gerespecteerde partners om een consistente levering te garanderen.

Wat anderen zeggen

Mr. Jan Peter Verhagen

Marketing & Communications Manager - TEFAF

China is een belangrijke markt, met eigen regels. Het team van China Connector heeft met expertise, passie en een continue drive ons helpen bouwen onze aanwezigheid in onze target groups. Ook hielpen ze ons met het opzetten van het WeChat account.

Mrs. You Shu

International Exhibitions Manager - CIEA (China International Exhibition Agency)

CIEA has worked with The China Connector to bring an outsider art collection from Outsider Art Museum in Amsterdam to one of our clients in Hainan. We have very positive experience to work with the team The China Connector. Their expertise and network is unique and we intend to do more projects with them.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 2
Adres George Gershwinlaan 77 1082 LC Amsterdam Bekijk op kaart
Contact Monique Knapen
Telefoon +31619238265
Steden expertise

The China Connector

George Gershwinlaan 77, 1082 LC Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam
Toestemming*