Commerciële dienstverlener

Splendid China

Splendid China logo 2

Bij Splendid China geloven we sterk in wereldwijde lokale aanwezigheid. Daarom hebben we vestigingen in zowel China als Nederland. Zo staan we dicht bij zowel de klanten als de markt.

Wij weten hoe we uw product in China moeten verkopen! Ons Splendid-team in Shanghai bestaat uit alleen autochtone hoogopgeleide Chinezen, met een indrukwekkend trackrecord van verkopen in China.
Voordat u enorme investeringen in de Chinese markt doet, moet u eerst controleren of er een markt is voor uw producten!

Maak gebruik van onze kennis, ons kantoor en ons netwerk, voordat u dit allemaal voor uzelf opstart. Ontwikkel de markt terwijl u eerst uw kosten laag houdt!
We zijn niet beperkt tot een specifieke branche, maar onze ervaringen tot nu toe hebben voornamelijk betrekking op agri & food, build & design, lifescience & healthcare, toerisme.

Wat anderen zeggen

Gert-Jan Oplaat

Voorzitter - NEPLUVI

Marion is een fijne en diplomatieke partner om mee samen te werken. Ze onderscheidt zich door haar kennis van de gang van zaken in beide landen/culturen. Marion is een aanwinst voor ons traject om markttoegang te krijgen in China.

Henk-Jan Withaar

Vice President - ZiuZ Pharmacy Automation

Splendid China is voor ZiuZ Pharmacy Automation een waardevolle partner voor het opstarten en uitbouwen van ons succesvolle verkoopkanaal in China. De persoonlijke aandacht in combinatie met de kennis van de Chinese cultuur en het zaken doen aldaar hebben voor ons het verschil gemaakt.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 9
Adres Futeneiland 1 Bekijk op kaart
Contactpersoon Marion Tjin-Tham-Sjin
Telefoon +31654793759
Steden expertise

Splendid China

Futeneiland 1, Groningen

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.