Commerciële dienstverlener

Skyne

SKYNE logo

Samen maken we internationale ambities waar. Heb je als ondernemer plannen voor internationale uitbreiding in Europa of richting het MiddenOosten?

Of is je bedrijf al mondiaal gevestigd en zoek je hulp bij het vinden van nieuwe internationale kansen of het versterken van je merk? Dan staat ons team van Nederlandse en internationale strategen met expertise in globalisering voor je klaar!

Wat in Nederland werkt is niet per definitie succesvol in nieuwe markten. Je krijgt te maken met andere markten, nieuwe concurrenten en culturele verschillen. Ook kunnen taalbarrières of gebrek aan kennis van de lokale cultuur en regelgeving het werk lastig maken. Interessante uitdagingen waar het internationale netwerk van Skyne al 10 jaar ervaring mee heeft.

Succes in nieuwe markten begint bij kennis van de lokale markt. Hoe zorg je voor een onderscheidende positie in de markt? Hoe speel je in op de lokale cultuur? En hoe blijf je in het proces trouw aan de waarden van je merk? Ons team helpt je graag! Van verkenning, lokaal marktonderzoek en advies tot positionering, marktstrategie, lancering en meer…

Wat anderen zeggen

Björn Floot

Algemeen directeur Midden-Oosten - Rituals Cosmetics

Skyne heeft ons ondersteund met de lokale aanpassing van het merk Rituals om ervoor te zorgen dat onze communicatie in overeenstemming is met culturele specifieke vereisten. Het is een geweldige samenwerking die essentieel is voor een succesvolle lancering van het merk in de regio.

Ron van den Berg

Managing Director - Bruynzeel Keukens & DKG International

Skyne is een partner die ons bedrijf echt begrijpt en ons voortdurend uitdaagt om innovatief en onderscheidend te blijven.

Skyne

Goudsesingel 52-214, 3011 KD Rotterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.