Commerciële dienstverlener

Renske van Herwaarden

Renske van Herwaarden logo

Als energierijke millennial met 15 jaar China ervaring help ik bedrijven succesvol zaken te doen in/met China. Ik laat o.a. zien wat tegenwoordig do’s en don’ts zijn hier, waar short-cuts liggen, hoe productiviteit en motivatie kunnen worden vergroot en hoe nóg sneller nóg betere resultaten kunnen worden behaald. Nu, maar ook in de toekomst van een land dat zo razendsnel verandert.

Als bedrijf moet je mee kunnen gaan in die snelheid. Verwachtingen van de Chinese consument liggen steeds hoger. Technologische ontwikkelingen gaan extreem snel. En de enorme generatieverschillen die de afgelopen jaren zijn ontstaan in China kunnen op verschillende manieren van invloed zijn op een bedrijf (China als afzetmarkt, Chinese werknemers, e.d.). Ik help bedrijven deze verandering te begrijpen en hierop in te spelen zonder kostbare tijd te verliezen.

Ik zie graag dat bedrijven zich kunnen focussen op hun bedrijfsvisie en expertise zonder frustraties, onbegrip en andere blokkades die succes in de weg staan. Samen zorgen we ervoor dat kansen optimaal worden benut.

Wat anderen zeggen

Paul Bekers

CEO/oprichter - LEDsAdvise

Samen met Renske onderzochten we de mogelijkheid om te gaan inkopen in China. Met haar brede kennis van China is ze voor ons van ongekende waarde gebleken in dit uitdagende proces. Ze heeft ons zeer goed geholpen de juiste samenwerkingspartners te vinden en de manier van zakendoen in China beter te begrijpen. Haar enthousiasme en drive werken tevens zeer aanstekelijk.

Frank van den Berg

Directeur - Communizeer Adviesbureau

Renske heeft ons geholpen de mogelijkheden aangaande China als afzetmarkt voor derden te onderzoeken. Ze heeft kennis van de Chinese bedrijfscultuur vanwege haar jarenlange ervaring en kan daarnaast bijzonder goed in kaart brengen hoe verschillende generaties Chinezen in het leven staan. Deze kennis is voor ons in meerdere opzichten zeer waardevol gebleken. Ook in de toekomst zullen we nog graag regelmatig met haar samenwerken.

Renske van Herwaarden

Jan van Speykstraat 49, 6512 GX Nijmegen

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam
Toestemming*