COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

reisvoorbereid.nl

dyami logo

Reis voorbereid en veilig dankzij security navigation. Wij zijn een adviesbureau gespecialiseerd in veilig reizen en commerciële inlichtingen. Wij ontzorgen organisaties in het omgaan met reisrisico’s. Tijdens een zakenreis is het belangrijk om bewust om te kunnen gaan met reisrisico’s zoals bedrijfsspionage, rellen, demonstraties en overvallen.

Elke werkgever heeft volgens de Nederlandse Wet een vergaande zorgplicht voor veiligheid en gezondheid van medewerkers tijdens werktijd. Wij helpen je graag om jouw beleid vorm te geven en de veiligheid van je medewerkers te verbeteren.

Het team van dyami bestaat uit specialisten met ruime ervaring in het veiligheidsdomein. Van het Korps Commandotroepen, veiligheidsdeskundigen, luchtvaart managers, ervaren vliegers tot een cultureel antropoloog. Oprichter Eric Schouten heeft zelf jaren bij de Inlichtingen- enVeiligheidsdienst gewerkt en hield zich daar bezig met de diverse dreigingen van buitenaf.

We vinden het belangrijk om verbinding met de klant te zoeken. We investeren daarom veel tijden energie in het leren kennen van onze klant. Want geen bedrijf is hetzelfde. Op deze manier kunnen we het bedrijf compleet ontzorgen, zodat de zakenreiziger met een gerust gevoel op reis kan.

Daarom hebben wij drie Security Navigation abonnementen ontwikkeld. Wij helpen je navigeren in een wereld vol bedreigingen en onbekende situaties. Wij leren jou omgaan met reisrisico’s en maken je hier zelfstandig in. Uiteraard blijven we gedurende zakenreizen ondersteuning bieden, waar nodig.

Wat anderen zeggen

Stephan Huisman

CEO - Fly Caribbean Direct B.V. (gevestigd in Bonaire)

Dyami's team van zeer toegewijde professionals ondersteunde ons bedrijf met uitstekend advies voor onze startup-activiteiten in Zuid-Amerika en het Caribisch gebied. Dyami's team van zeer ervaren consultants helpt ons bij het opzetten van een veilige operatie in een nieuw land, een noodzaak in de luchtvaartindustrie.

Anna Paternnosto

Director of Governmental Affairs - IB Consultancy B.V. (gevestigd in Leiden)

De experts van Dyami hebben ons bedrijf ondersteund met uitstekende reisadviezen voor onze zakenreis naar Colombia. Dyami's voortdurend bijgewerkte dreigingsanalyses en advies vóór de reis speelden een cruciale rol bij het vergroten van het bewustzijn van onze medewerkers over dreigingen en het verminderen van onze kwetsbaarheid voor onverwachte risico's tijdens onze reis.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 5
Adres Parijsboulevard 209 3541 CS Utrecht Bekijk op kaart
Contactpersoon Eric Schouten
Telefoon 030-2072120
Aangeboden diensten reisvoorbereid.nl
City expertise

reisvoorbereid.nl

Parijsboulevard 209, 3541 CS Utrecht

Plan routebeschrijving