PSPS Business Abroad

BUSINESS ABROAD: GET CONNECTED, GAIN TRUST, GENERATE REVENUE.

PSPS helpt Nederlandse en buitenlandse bedrijven nieuwe internationale markten te betreden. Onze klanten zijn overheden en bedrijven. Geografische focuslanden zijn België, Duitstalige landen, VK en de VS. We onderscheiden ons doordat we online leadgeneratie inzetten als integraal onderdeel van onze (offline) dienstverlening.

 

Wat andere zeggen

Aart Castart

European Representative - Sandmeyer

Online Lead Generation Duitsland via XING: psps heeft door middel van een goede selectie de juiste leads benaderd en een hoog percentage aan nieuwe leads gegenereerd in Duitsland.

Mannes Westhuis & Berrie van de Burgt

Owner/Director en Account Director - BKB Precision

Holland paviljoen Medtech : Het was een hele mooie en ook gezellige beurs. Complimenten voor de organisatie hiervan, het was wat dat betreft weer top! De eerste aanvragen heb ik al weer binnen!

Jasper Kooijmans

Commercieel directeur - Brandt & Levie

Mooie inzichten gekregen over de Duitse/Beierse markt en ook heel waardevolle contacten kunnen leggen met aansprekende bedrijven in de regio. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen dagen en met volle verwachting naar de toekomst voor de mooie producten die onze bedrijven maken.

Alex Klein

Eigenaar - Flammkuchen

Holland paviljoen Tavola : Niveau beurs en beursbezoekers is heel hoog. Ondersteuning daar waar mogelijk werd zeer gewaardeerd. Werd door de organisatie ook veel initiatief genomen om de juiste partijen aan de stand te krijgen.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 6
Adres Bankaplein 3 2585 EV Den Haag Bekijk op kaart
Contactpersoon Peter E. Sanders
Telefoon 070 - 322 90 06

PSPS Business Abroad

Bankaplein 3, 2585 EV Den Haag

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.