COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

NextportChina B.V.

Logo Nextport China

NextportChina is een full-service digital agency gespecialiseerd in marketing- & e-commerce activiteiten voor de Chinese markt. 7 jaar na oprichting zijn wij uitgegroeid tot hét bureau voorbedrijven die hun Chinese doelgroep willen bereiken.

U kunt bij ons terecht voor elke vraag gerelateerd aan ‘China’ en ‘digital’. Zowel voor de B2C als de B2B markt.

Tot nu toe heeft ons gepassioneerde team van Chinese en Nederlandse professionals meer dan 200 Europese merken ondersteund bij de succesvolle promotie en verkoop op platforms als WeChat, Sina Weibo, Tmall (Global), JD, Baidu, Douyin en Little Red Book.

Wat anderen zeggen

Remco Sikkema

Senior Marketing Manager - Xsens

NextportChina heeft ons geholpen om een online presence te hebben in China. Ze hebben ons in eerste instantie geholpen met de procedure om een Wechat account aan te maken. Tevens hebben we gezamenlijk een content planning opgezet en hebben we onze Engelse website content geschikt maakte voor gebruik in China. NextportChina heeft kennis van de locale Chinese markt, de cultuur en de (digitale) mogelijkheden, iets wat wij niet in huis hebben en voor ons de reden om met NextportChina in zee te gaan.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 16
Adres Damrak 37 1012 LG Amsterdam Bekijk op kaart
Contactpersoon Thijs van der Toom
Telefoon +31 202210012
City expertise

NextportChina B.V.

Damrak 37, 1012 LG Amsterdam

Plan routebeschrijving