Netwerkorganisatie

Netherlands Water Partnership

NWP logo

Water vraag om een duurzame en integrale aanpak. Het Netherlands Water Partnership (NWP) is de deelnemers- en netwerkorganisatie voor Nederlandse en internationale organisaties werkzaam in de watersector en met internationale ambities. Het netwerk van meer dan 180 deelnemers bestaat uit bedrijven, kennisinstellingen, NGO’s en overheidsorganisaties.

NWP helpt de Nederlandse watersector bij het oplossen van wereldwijde wateruitdagingen opeen maatschappelijk verantwoorde, rechtmatige en duurzame manier om zo zijn wereldwijde impact en succes te vergroten.

Door het vergroten van de zichtbaarheid, het mogelijk maken van samenwerking, het matchen van marktinformatie met oplossingen en het pro-actief ontwikkelen van kansen, helpt NWP deNederlandse watersector internationaal succesvol te zijn.

NWP is wereldwijd actief en heeft per land specialisten in dienst die de Nederlandse water sector ondersteunen bij het vergroten van de internationale impact. Veel van de activiteiten van de landenspecialisten vallen onder het Partners voor Water programma en het Water Support programma. Beide programma’s worden ondersteund door de Nederlandse overheid. Voor meer informatie, bekijk de landenpagina’s hieronder:

Netherlands Water Partnership

Bezuidenhoutseweg 2, 2594 AV Den Haag

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*