COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

Mango Kollektiv

Mango Kollektiv helpt bedrijven de cultuurkloof naar de Duitse markt te overbruggen in drie simpele stappen: Valideren – positioneren – communiceren. Wij brengen in kaart of uw product klaar is voor de Duitse markt, wie uw doelgroep is en op welke manier u uw producten het beste kunt communiceren. Dat betekent minder trial and error en meer conversies. Dat doen wij met een breed netwerk aan professionals (Content Specialist, Product Marketeer, Social Media Specialist, Creatives, Digital Marketing, Schrijvers, Vertalers) die Duitstalig zijn en de Duitse markt kennen.

Ons credo: Eerst de doelgroep en de markt (ver)kennen, dan communiceren. Het resultaat: een online experience, waardeproposities, social media kanalen, branding en een communicatiestijl die bij uw Duitse doelgroep passen.

Wat anderen zeggen

Mia Michelson

Project Manager Germany - Plantsome

Dank Claudia en Danilo hebben wij een gedetailleerder beeld gekregen van onze Duitse doelgroep en hoe wij deze kunnen bereiken. Wij raden elk Nederlands bedrijf aan, die naar de Duitse markt wil uitbreiden om met Mango Kollektiv samen te werken. Hun invalshoek heeft ook mij als Duitser verrast.

Thomas Walder

VC Business Development - Der Touristik

Danilo en Claudia hebben als Marketing Consultants middels kwalitatieve interviews en het creëren van persona profielen aan ons customer profiling bijgedragen. Hoe groot is de kans dat ik Mango Kollektiv zou aanbevelen op een schaal van 0-10? Het is een duidelijke 10. Voor hun professionaliteit, resultaatgerichtheid en omdat het gewoon heel leuk is om met hen te werken

Commerciëel
Commerciëel
Adres De Kempenaerstraat 58 1051 CR Amsterdam Bekijk op kaart
Contactpersoon Claudia Müller
Telefoon +31 (0)64 7281462
Aangeboden diensten Mango Kollektiv
City expertise

Mango Kollektiv

De Kempenaerstraat 58, 1051 CR Amsterdam

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.