Commerciële Dienstverlener

KIT Intercultural Professionals

Logo KIT

De visie van KIT Intercultural Professionals is gebaseerd op de meerwaarde van diversiteit. Onze programma’s rusten organisaties en medewerkers toe om effectief met interculturele samenwerkingen om te gaan en succes te bereiken.

Uit ervaring weten we dat interculturele effectiviteit begint bij zelfbewustzijn: wat zijn mijn normen en waarden, welke voorkeuren heb ik en wat zijn mijn typische patronen? Al onze programma’s zijn gericht op het aanwakkeren van zelfbewustzijn en het aanreiken van methodes om effectief met verschillen om te gaan. Men ontdekt manieren om diversiteit te benutten of verschillen juist te ontwijken om zo tot een succesvolle interculturele samenwerking te komen.

Door de grote regelmaat waarmee we programma’s uitvoeren, verzamelen we voortdurend voorbeelden van incidenten. Zo blijven onze trainingen een afspiegeling van de actualiteit. We hechten aan co-creatie en de meeste van onze trajecten zijn maatwerkprogramma’s.

Wat anderen zeggen

Ton Meijer

Manager Human Resources - J. de Jonge Group BV

Ik had geen kennis van de Saudische arbeidsmarkt en de omgangsvormen. In de training leerde ik bijvoorbeeld over het onderscheid tussen Soennieten en Sjiieten en de relevantie daarvan voor de arbeidsmarkt. Ook de grote rol die familie in de cultuur speelt, was voor mij een eye-opener. Wat ik altijd (overbodige) small talk vond, helpt me nu om verbinding te krijgen.

Achy van Poppel

Executive Assistant to CEO - APG Asset Management (APG AM)

Een team van management assistenten van APG Asset Management nam recent deel aan de workshop ‘Zaken doen in Azië’. Deze groep vertolkt een coördinerende rol in planning, mede organisatie van ontvangsten in Nederland en voorbereiding van Aziatische reizen. Tijdens de workshop is het team in vogelvlucht meegenomen in onder meer de achtergrond van de Aziatische (zaken)cultuur, gedragscodes en mentaliteit. De geboden informatie en inzichten zijn zeer bruikbaar om ook toekomstige events en reizen tot een succes te maken.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 8
Adres Mauritskade 63 1092 AD Amsterdam Bekijk op kaart
Contact Edith Punt
Telefoon +31(0)20 568 8319
Aangeboden diensten KIT Intercultural Professionals

KIT Intercultural Professionals

Mauritskade 63, 1092 AD Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.