Commerciële Dienstverlener

GI Travel

logo_gi_travel

Een goede handelsmissie opent deuren die voor anderen gesloten blijven!
De deelnemers aan een handelsmissie reizen samen als delegatie, wonen marktinspecties bij, nemen deel aan sitebezoeken en netwerkrecepties of hebben persoonlijke matchmaking afspraken met vooraf gescreende potentiële kopers, distributeurs en joint-venture partners.

Het persoonlijke contact, grote en betrouwbare agentennetwerk, logistiek, en de vele extra services zoals visumbemiddeling van het ervaren team van GI Travel draagt bij aan het slagen van jouw missie. Ook faciliteren wij inspiratie-, netwerk- en inspectiereizen waarbij wij zorgen dat de jij je volledig kan focussen op jouw doel van de reis en wij alle randvoorwaarden regelen.

GI Travel is voor ondernemers, ondernemersnetwerken en bijvoorbeeld businessclubs de ideale partner voor het samenstellen en facilteren van ondernemersreizen.

Wat anderen zeggen

Mw. Norma Drost

Manager DGA Netwerk - VNO-NCW West

In juni 2019 zijn wij naar Londen geweest en heb ik (net als bij de andere DGA reizen) gebruik gemaakt van de expertise van GI Travel. GI Travel heeft ons geadviseerd in het samenstellen van het programma in Londen. Zij regelen alle reis technische onderdelen van vluchten tot transfers en van accommodatie tot restaurants. Door dit allemaal door een betrouwbare partner te laten regelen die aangesloten is bij verschillende garantiefondsen biedt dit zekerheid. Tijdens de reis is GI Travel ook 24/7 bereikbaar en ter plaatse zijn wij ondersteund door de lokale vertegenwoordiging van GI Travel. Het is fijn om met één contactpersoon samen te werken die meedenkt, op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op de bestemming en daardoor nemen zij veel werk uit handen.

Dhr. Jorij Abraham

CEO - Ecommerce Foundation

GI Travel is in 1 woord “Geweldig”. Al 5 jaar organiseren we gezamenlijk een studiereis voor Nederlandse en buitenlandse directieleden van retailers en e-commerce bedrijven. Het niveau van de deelnemers is hoog en daarmee ook de eisen en flexibiliteit die aan de reisorganisatie worden gesteld. GI Travel is altijd in staat het beter te doen dan de hoogste verwachtingen. Zo ook met onze studiereis naar San Francisco in Juni 2018. Deze was niet alleen logistiek tot in de puntjes geregeld maar bevatte ook veel creatieve uitspattingen die bij de deelnemers een blijvende indruk hebben achtergelaten. Ook let GI Travel op het budget en zijn ze altijd in staat gebleken om goede kortingen te realiseren bij de vliegtuigmaatschappijen en hotels die ze zeer transparant aan ons rapporteerden. Kortom: ik raad GI Travel van harte aan.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 25
Adres Goudsesingel 184 3011 KD Rotterdam Bekijk op kaart
Contact Mw. Arine Kleinrensink
Telefoon +31 (0) 10 217 99 99
Aangeboden diensten GI Travel
Steden expertise

GI Travel

Goudsesingel 184, 3011 KD Rotterdam

Plan routebeschrijving