Zorg dat Brexit jouw bedrijf niet in de weg zit – alle informatie en ondersteuning rondom de Brexit vind je bij het Brexitloket (https://www.brexitloket.nl/)

Commerciële Dienstverlener

Gateway to Germany BV

LogoGatewaytogermany

Gateway to Germany is gespecialiseerd in het recruitment van Duits personeel voor onze Nederlandse opdrachtgevers. Sinds onze oprichting in 2001 ondersteunen wij Nederlandse bedrijven bij het opzetten en uitbreiden van hun business in Duitsland. Onze kerncompetentie is werving en selectie in Duitsland van professionals op het gebied van sales, techniek, management en directie. Ons onderscheidend vermogen ligt vooral in onze inhoudelijke kennisvan de Duitse markt, het zakelijke (recruitment) proces in Duitsland en de rol van personen binnen organisaties. Hierdoor helpen wij onze opdrachtgevers om hun zakelijke en commerciële doelen te behalen en de Duitse markt langdurig succesvol te bewerken.

Wat anderen zeggen

Bart Leemans

Director New Business - Koppert Cress BV

Gateway to Germany heeft ons inmiddels een aantal keren bijgestaan bij het zoeken naar geschikte kandidaten in Duitsland. Wij werken in elk land met lokale mensen. Vandaar dat wij ons hebben laten helpen bij het zoeken door Gateway to Germany. Sinds “onze Duitsers” hier aan de slag zijn zien we een gestage omzetgroei.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 8
Adres Papendorpseweg 95 3528 BJ Utrecht Bekijk op kaart
Contactpersoon Enrico Kretschmar
Telefoon +31 (0) 30 252 6640
Aangeboden diensten Gateway to Germany BV
Steden expertise

Gateway to Germany BV

Papendorpseweg 95, 3528 BJ Utrecht

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.