COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het international zaken doen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

Frettwork international B.V.

RECRUITMENT/HEADHUNTING/HUMAN RESOURCES MANAGEMENT

Verminder uw werkdruk, bespaar tijd en concentreer U op uw kerntaken! Vertrouw op onze kennis in verschillende sectoren en diepgaande ervaring als internationale HR Managers.

WIJ VINDEN DE GESCHIKTE OPLOSSING VOOR U!

Wij bieden innovatieve oplossingen rondom human resource management volgens het just-in-time systeem. Wij identificeren tijdig uw behoefte zodat topdruktes en bottlenecks voorkomen worden of acceptabel te overbruggen zijn.

U beschikt niet over een eigen personeelsafdeling, U heeft professionele HR expertise nodig óf U wilt deelsectoren van uw HR management tijdelijk ontlasten of volledig outsourcen? Het opbouwen van HR-afdelingen is een van onze sterkste punten, neem contact op met ons!

BRILJANT PERSONEEL KRIJG JE NIET ZOMAAR!

Het Frettwork-team kent de Duitse mentaliteit, de arbeidsmarkt en de kandidaten. Wij helpen Nederlandse en of BeNeLux ondernemers/bedrijven met het recruiteren in heel Duitsland.
Om ervoor te zorgen dat de juiste medewerk(st)er(s) bij u terecht komen gebruiken wij ons uitgebreide netwerk en zijn onze meest ervaren teamleden constant op zoek naar de juiste kandidaten voor uw vacatures, waarbij discretie en vertrouwelijkheid gegarandeerd is. Vertrouw op onze kennis in verschillende sectoren, onze diepgaande ervaring als HR managers en ons voortreffelijk netwerk voor een snel en efficiënt resultaat.

 

Wat anderen zeggen

Lars van der Meulen

Plant & Site Manager - Signify Halogen Lamps Aachen

Gedurende de periode 2016-2018 heeft Frettwork network binnen enkele weken een vervangende HR manager gezocht en geleverd. Gedurende de sluiting van de fabriek (het gevolg van Europese wetgeving) zijn voor alle medewerkers sollicitatietrainingen gegeven. Uiteindelijk had >80% van de werknemers binnen 6 maanden een nieuwe baan!

Edwin Jacobs

HR Directeur - Bontexgeo

Wanneer wij een vacature of een ander HR project hebben voor onze Duitse markt, is Frettwork “top of mind” om ons hierin te begeleiden, simpelweg omwille van de uiterst professionele en gedreven aanpak.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 7
Adres Vaalser Straße 259 52074 Aachen Bekijk op kaart
Contactpersoon Barbara Frett
Telefoon +49 241 88 80 80 90
Aangeboden diensten Frettwork international B.V.
City expertise

Frettwork international B.V.

Vaalser Straße 259, 52074 Aachen

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.