Tot ons grote verdriet is Hans de Boer overleden. Hans was tot voor kort voorzitter van onze Raad van Toezicht en is van groot belang geweest bij de totstandkoming van NLinBusiness. Lees hier het volledige bericht.

Commerciële Dienstverlener

Exportdocumenten.com

Logo_Exportdocumenten.com_1200

Gemakkelijk en snel over je exportdocumenten beschikken? Op Exportdocumenten.com kun je gratis een account aanmaken en direct aan de slag met het regelen van een Certificaat van Oorsprong of EUR.1-certificaat.

Je betaalt per document en er zijn geen bijkomende (financiële) verplichtingen. Heb je weinig of geen kennis in huis voor het opmaken van exportdocumenten? Geen probleem, wij staan voor je klaar bij vragen. Iemand opleiden of inhuren is niet nodig. Onze webshop is zo ingericht dat het aanvragen van een exportdocument een administratieve handeling is die iedereen kan uitvoeren.

De overige voordelen die Exportdocumenten.com je biedt:

  • Ingebouwde landvereisten-assistent die adviseert welke documenten je nodig hebt voor het land van bestemming.
  • Ambassade legalisatie vereist? Ook dat regelen wij voor je.
  • Je aanvraag wordt gecontroleerd op juistheid en volledigheid voordat deze naar de KvK gaat. Zo minimaliseren we de kans op afkeuring, wat leidt tot snelle doorlooptijden.
  • Je aanvraag tussentijds opslaan zodat je deze op een later moment weer op kunt pakken.
  • Klantadressen en (product)gegevens opslaan als template, om deze volgende keer snel te hergebruiken.

Maak ook gebruik van Uitvoeraangifte.com

Zodra je goederen exporteert naar landen buiten de Europese Unie moet je een uitvoeraangifte indienen bij de Douane. Deze regel je gemakkelijk en snel in de webshop van Uitvoeraangifte.com.

Wat anderen zeggen

Paul Siebeling

Customer Service Logistics - KH Chemicals

Wij maken inmiddels zo’n vier jaar lang dagelijks gebruik van de webshop van exportdocumenten.com voor o.a. export naar Caïro, Egypte. De webshop is toegankelijk en gemakkelijk in gebruik maar het geeft ons bovenal het gevoel dat wij ons nergens zorgen over hoeven te maken. Dat is ontzettend prettig! Een goed voorbeeld hiervan zijn de exportdocumenten: deze worden niet alleen automatisch voor ons verzonden, er wordt vooraf zelfs nog een extra controle uitgevoerd. En alsof dat nog niet genoeg is, krijgen we daar waar nodig tips en adviezen. Kortom, wij zijn een zeer tevreden klant!

Annie Deelen

Sales Support - Zanten

De webshop is overzichtelijk en duidelijk waardoor wij onze aanvragen eenvoudig in kunnen vullen. Hebben we toch nog vragen? Dan staat er altijd iemand klaar van het Support team, zowel per mail als telefonisch. De verwerking van de aanvragen voor onder andere Riyad, Saudi-Arabië verloopt ook snel.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 15
Adres Terborgseweg 102 7005 BC Doetinchem Bekijk op kaart
Contactpersoon Rick Bouwmeister
Telefoon +31(0)314-354865
Aangeboden diensten Exportdocumenten.com
Steden expertise

Exportdocumenten.com

Terborgseweg 102, 7005 BC Doetinchem

Plan routebeschrijving