COVID-19 update: Zoals we allemaal  ondervinden, heeft Corona grote impact op het internationaal zakendoen. Mocht je nu tegen issues aanlopen die specifiek met Corona te maken hebben, neem dan met ons contact op of bekijk de coronapagina.

Commerciële Dienstverlener

Export Partner

EXPORT_PARTNER_LOGO_SCREEN___transparante_achtergrond

Heeft u als organisatie nog geen exportkennis- en ervaring in huis of is export dagelijkse business maar lijken sommige klanten of landen nog “ver” weg? Samen bepalen we de exportrijpheid van uw organisatie en hoe wij u met onze dienstverlening optimaal kunnen ondersteunen. Van het opstarten van Acquisitie en voller maken van internationale Accounts.

Liever zelfstandig export doen? Export Partner levert state-of-the-art kennis met Strategisch Advies, Opleidingen voor uw export medewerkers en verzorgt de Werving & Selectie van een export manager die de juiste landenkennis en ervaring heeft en die past binnen uw bedrijfscultuur. Zo biedt Export Partner meerdere diensten ter ondersteuning van uw organisatie in elke fase van haar exportambitie en levenscyclus.

Met zo’n 20 jaar ervaring en een team van internationale, ervaren & resultaatgerichte export managers tilt Export Partner uw export naar een hoger niveau. Vanuit verschillende diensten bouwt Export Partner voor meer dan 100 opdrachtgevers aan de realisatie van hun bedrijfsmatige en persoonlijke commerciële exportambities.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 13
Adres Emmalaan 12 3743 DK Baarn Bekijk op kaart
Contactpersoon Guido Jacobs
Telefoon +31 (0)30-2936475
City expertise

Export Partner

Emmalaan 12, 3743 DK Baarn

Plan routebeschrijving