Commerciële Dienstverlener

EWD-Compass B.V.

Met eigen kantoren in Nederland, Vietnam en China biedt EWD-Compass ondersteuning aan bedrijven die internationaal willen ondernemen.

Door jarenlange expertise kan EWD-Compass u toegang geven tot een uitgebreid netwerk van leveranciers en kennis van lokale bedrijfsculturen, wet- en regelgeving. EWD-Compass biedt u op een volledig transparante wijze ondersteuning bij importeren, exporteren, kwaliteitscontroles, lokaal marktonderzoek en het opzetten en vertegenwoordigen van buitenlandse entiteiten voor verkoop en/of productie.

Doordat wij zelf niet importeren of exporteren, bent u ervan verzekerd dat het belang van uw onderneming altijd voorop staat.

 

Wat anderen zeggen

Arthur Cooijmans

CEO - Refitech Composites B.V.

Voor het opzetten en beheer van onze Chinese vestiging werken wij met EWD-Compass. Zij ondersteunt Refitech lokaal met onder meer financiële controle en administratie, wet- en regelgeving, vergunningen, contracten, vastgoed en personeel. Met hulp van een commerciële medewerker van EWD leggen wij contacten met Chinese klanten en inkooppartners.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 14
Adres Werkmansbeemd 8B 4907 EW Oosterhout Bekijk op kaart
Contactpersoon Martien Mantje
Telefoon +31646016259
Steden expertise

EWD-Compass B.V.

Werkmansbeemd 8B, 4907 EW Oosterhout

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.