Commerciële dienstverlener

e-Business Travel

E-Business Travel Logo

e-Business Travel is een full service zakenreisbureau waar je terecht kunt voor je complete zakenreizen. Onze ervaren travel consultants boeken je vluchten, hotels, huurauto, trein, ferry etc. snel en efficiënt. Ook op het gebied van visa of een reisverzekering adviseren wij je graag.

Boek je je reis liever zelf, dan kan dat in onze gebruiksvriendelijke online bookingtool. Bent je lid van FME, dan bieden wij diverse kortingen op vluchten bij verschillende vliegmaatschappijen en 5% korting op de huur van een auto bij een autoverhuurbedrijf.

Onze gespecialiseerde afdeling Group Travel ontzorgt je volledig bij de organisatie van je groeps- of personeelsreizen. Of het nu gaat om een teambuildingreis, een congresbezoek of handelsreis, wij regelen je reis van A tot Z.

Ben je actief in de scheepvaartindustrie, dan boekt onze afdeling Marine Travel speciale zeeliedentarieven voor je. Deze tarieven bieden je o.a. flexibelere voorwaarden en een ruimere bagagevrijdom.

Wij vinden de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening erg belangrijk en staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Dit komt onder meer tot uiting in de 24-uurs nooddienst die bemand wordt door onze vaste medewerkers. Zo krijg je ook bij spoedgevallen buiten kantoortijd altijd de hoogwaardige dienstverlening die je van ons gewend bent.

Wat anderen zeggen

Chris Noya

Secretary to the Management Board - Van Leeuwen

Een fantastisch full service zakenreisbureau met persoonlijke aandacht! Sinds vele jaren doen wij zaken met e-Business Travel. Wij zijn hiermee zeer content. Uitstekende service met persoonlijke aandacht. Een goed verlengstuk van onze dienstverlening. Kortom, de reisconsultants van e-Business Travel kan ik van harte aanbevelen.

Miranda de Korver

Executive Assistant & Coordinator Marketing & Communications - Koni B.V.

Wij, KONI, zijn in 2005 in contact gekomen met e-Business Travel en we zijn sindsdien klant bij hen. Het persoonlijke contact met de medewerkers is altijd zeer vriendelijk, ze zijn behulpzaam en denken mee met de reiziger. Wat voor ons ook heel belangrijk is dat de vaste medewerkers van e-Business Travel 24/7 bereikbaar zijn voor noodgevallen.

e-Business Travel

Scheepmakershaven 2, 3261 KN Oud-Beijerland

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*