Commerciële dienstverlener

Dr2 Consultants

Br2 Shanghai logo

De lokale adviseurs van Dr2 Consultants Shanghai helpen ondernemers de Chinese markt te betreden, en/of om hun aanwezigheid daar succesvol uit te breiden

Wat anderen zeggen

Guido van den Boom

Partner - Xebia Group International

Dr2 Consultants heeft Xebia en de bedrijven in ons netwerk op hoog niveau toegang gegeven tot de grootste spelers in China. Dankzij het team in Shanghai konden we in dialoog met bedrijven als Tencent, ICBC, en Huawei. In aanloop naar en tijdens ons China-project zijn we op prettige en deskundige wijze begeleid door Dr2’s Nederlandse en Chinese adviseurs.

Gilbert El Kalaani

CEO - Difuzed

China is een belangrijke markt voor de uitbreiding van ons bedrijf. Hierin behartigt Dr2 Consultants Shanghai onze commerciële belangen over heel China inclusief Guangzhou, waar veel retail productiefaciliteiten zijn. De kennis over de Chinese markt, de oprechte interesse in de licensing business en de flexibiliteit in de samenwerking staan aan de basis van onze fijne relatie.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 64
Adres Parkstraat 20 2514 JK Den Haag Bekijk op kaart
Contactpersoon Stefanie Ros
Telefoon +31 6 838 27 330
Steden expertise

Dr2 Consultants

Parkstraat 20, 2514 JK Den Haag

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.