Zorg dat Brexit jouw bedrijf niet in de weg zit – alle informatie en ondersteuning rondom de Brexit vind je bij het Brexitloket (https://www.brexitloket.nl/)

Commerciële Dienstverlener

De Grenz

Hét recruitment- en adviesbureau voor zakelijk succes in Duitsland. Wij zijn voor innovatieve bedrijven een katalysator voor succes in Duitsland. Als Duits-Nederlandse natives zorgen wij er met onze praktische en persoonlijke aanpak voor, dat je meer grip krijgt op jouw succes in Duitsland en investeringen daadwerkelijk leiden tot omzet en groei op de grootste markt van Europa. Laat je adviseren en ondersteunen door doorgewinterde Duitsland-specialisten.

Wat anderen zeggen

Eric Mulders

Commercieel Directeur - Simacan B.V.

Vanuit onze 'first time right' filosofie hebben we met de Grenz een waardevolle partner voor onze groeiambitie in Duitsland. de Grenz onderscheidt zich door een heel persoonlijke aanpak en concrete ervaring. In korte tijd een gedegen plan met alle facetten voor een uitrol in Duitsland - Strategie, marktanalyse én recruitment.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 2
Adres Orteliuslaan 850 3528 BB Utrecht Bekijk op kaart
Contactpersoon Esther de Grooth
Telefoon +31 30 20 72 776
Steden expertise

De Grenz

Orteliuslaan 850, 3528 BB Utrecht

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.