Commerciële Dienstverlener

Das Büro - Duits voor bedrijven

Zakendoen in Duitsland is meer dan de taal alleen. Het is ook zaak dat verkopers op het juiste moment de juiste onderwerpen aansnijden. En daarbij rekening houden met de verschillende fasen in het verkoopgesprek én met Duitse gevoeligheden.

Das Büro – Duits voor bedrijven biedt trainingsprogramma’s voor verkopers, salesmedewerkers en accountmanagers die contacten onderhouden met Duitse klanten. Zij volgen een intensief programma en ontdekken hoe zij ‘op z’n Duits’ verkopen om meer omzet te maken op de Duitse markt.

In het taal- en cultuurprogramma “Succesvolle Sales in het Duits” leren de medewerkers wat zij nodig hebben voor zakelijk succes bij een Duitse klant.

Succesvolle verkopers kunnen namelijk een aantal dingen erg goed:

  • Ze zijn in staat om de taal flexibel te gebruiken. Dat gaat verder dan het kennen van de woorden. Ze kunnen spontaan op vragen reageren. En zijn niet de hele tijd bezig met het zoeken naar woorden terwijl ze midden in een gesprek zitten. En kunnen uiteindelijk ook moeiteloos over prijzen onderhandelen zodat ze voor zichzelf en hun bedrijf het beste resultaat bereiken.
  • Ze zijn voorbereid op een beursbezoek. Ze weten hoe zij de klant uitnodigen, hun bedrijf en product presenteren en het contact ook na de beurs onderhouden.
  • Ze weten dat het in Duitsland anders gaat dan in Nederland. Ze hebben kennis van de culturele verschillen tussen beide landen. Doordat ze hierop inspelen, kunnen ze een goede relatie met de Duitse klant opbouwen.

Das Büro – Duits voor bedrijven begeleidt Nederlandse MKB-bedrijven. De medewerkers leren hoe zij succesvol gesprekken voeren met Duitse klanten.

Wat anderen zeggen

Corinne Schrauwen

International Salesmanager - Pastoe

Het programma heeft mijn verwachtingen overtroffen, ik ben echt onder de indruk van de kwaliteit van de leermethode. De training is intensief en toespitst op de onderwerpen waar je in je dagelijks werk mee te maken hebt, daardoor ben je niet alleen met de taal bezig maar train je ondertussen ook gespreks- en verkoopvaardigheden.

Arie van Vliet

Directeur - Gouda Vuurvast Services BV

Das Büro is met diverse afdelingen en kennisniveaus aan de slag gegaan en is er op een fantastischemanier in geslaagd om iedereen die leerstof te geven waaraan behoefte was en direct resultaat meekon worden behaald. De pragmatische en professionele benadering was een verademing!

Commerciëel
Commerciëel
FTE 1
Adres Oeverpad 259 1068 PJ Amsterdam Bekijk op kaart
Contact Ruxshin Bischoff
Telefoon 020-4860481
Aangeboden diensten Das Büro – Duits voor bedrijven
Steden expertise

Das Büro – Duits voor bedrijven

Oeverpad 259, 1068 PJ Amsterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*