Zorg dat Brexit jouw bedrijf niet in de weg zit – alle informatie en ondersteuning rondom de Brexit vind je bij het Brexitloket (https://www.brexitloket.nl/)

Commerciële Dienstverlener

d-Travel

d-travel

De zeer ervaren teams van d-travel werken dagelijks aan de reiswensen van vele MKB ondernemers. Onze zakenreis specialisten onderhouden een prettig persoonlijk contact, denken met u mee en assisteren u met plezier bij het plannen van uw nieuwe reis. Dit alles doen zij met de uitstekende service die u van een professioneel gedreven zakenreis partner verwachten mag.d-travel beschikt over exclusieve prijsafspraken met diverse 4- en 5-sterren airlines naar alle belangrijke zakenbestemmingen, luxe hotelketens en betrouwbare lokale agenten die, net als wij, de klant volledig centraal stellen. d-travel, uw reispartner voor Group-, Incentive- en Business travel met een Human Touch!

Wat anderen zeggen

Pieter van der Vliet

Project Coördinator - EuroSkills & WorldSkills

D-travel is voor ons de ideale reispartner. Deskundig, geduldig, betrouwbaar en creatief in oplossingen voor onze wereldwijde reisvragen. Team Nederland is gebaat bij een flexibele organisatie die zich verplaatst in de klant. De glans van onze medailles straalt dus ook af op het Team van D-Travel.

Koos Mendels

Director - Mendels Fashion Group Ltd.

"Mendels Fashion Group werkt al jaren met volle tevredenheid met Anko Reizen (opgegaan in d-Travel). Er wordt altijd mee gedacht en zijn altijd bereikbaar. Zeer aan te bevelen voor groeps- en zakenreizen!"

Jaco van Ekeris

Eigenaar - van Ekeris Expo service

"Al meer dan 25 jaar hebben wij als officiële Benelux vertegenwoordiging van de Messe München een zeer prettige en intensieve samenwerking met Anko Reizen (opgegaan in d-Travel) waar professionaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Talrijke exposanten en bezoekers vinden ieder jaar weer via Anko Beursreizen hun weg naar één van onze vakbeurzen waar ook ter wereld."

Commerciëel
Commerciëel
FTE 12
Adres Planeetbaan 4 2132 HZ Hoofddorp Bekijk op kaart
Contactpersoon Karin Kooij
Telefoon 088 555 4955
Aangeboden diensten d-Travel
Steden expertise

d-Travel

Planeetbaan 4, 2132 HZ Hoofddorp

Plan routebeschrijving

Contact ons

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.