Commerciële Dienstverlener

China Inroads

Ervaren Sinoloog Valérie Hoeks geeft out-of-the-box strategisch advies aan bedrijven die zich op een kruispunt bevinden met hun Chinese partners (fusies en overnames, investeerders, JV-partners, distributeurs of agenten). Met 19 jaar ervaring in de Chinese markt binnen verschillende sectoren waaronder hightech, chemie, energie en agri&food, werkt Valérie samen met het hoger management om complexe China-gerelateerde vraagstukken op te lossen.

Valérie Hoeks leidt strategiesessies, crisis en riskmanagement, mediation, 1-op-1 executive coaching en begeleidt beslissende onderhandelingen tussen Nederlandse en Chinese partners hier en in China. Haar diplomatieke aanpak en diepgaande kennis van de Chinese zakenwereld garanderen oplossingen voor de meest complexe commerciële, juridische of financiële disputen, om duurzame en effectieve businessmodellen te bouwen in de Chinese markt.

Wat anderen zeggen

Jørgen Vendel

CEO - TANATEX Chemicals

Tijdens de integratie van Tanatex en ons Chinese moederbedrijf Transfar, blijkt Valérie een waarde-volle coach en sparringpartner voor ons management. Middels haar brede ervaring en verfrissende invalshoeken, helpt Valérie ons om op strategisch en operationeel niveau de juiste beslissingen te nemen.

Tonnie Smits

CEO - Smicon

In de samenwerking met onze Chinese partner, spelen Valérie en haar team een essentiële rol. China Inroads kenmerkt zich door haar proactieve hands-on werkwijze. De communicatie met onze partner is veel intensiever en beter geworden en dat levert ons het cruciale inzicht in de gang van zaken in China op.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 2
Adres Burgemeester Reigerstraat 78 3581 KW Utrecht Bekijk op kaart
Contactpersoon Valérie Hoeks
Telefoon +31 (0)30 785 13 73‬
Steden expertise

China Inroads

Burgemeester Reigerstraat 78, 3581 KW Utrecht

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.