Commerciële Dienstverlener

China Inroads

china inroads logo

Sinoloog Valérie Hoeks begeleidt managementteams bij post-M&A-scenario’s, joint ventures en integratieprocessen. Valérie en haar team helpen Europese bedrijven en hun Chinese partners bij het vinden van strategische en praktische oplossingen voor succes op de lange termijn.Met 20 jaar ervaring op de Chinese markt, werkt Valérie nauw samen met haar klanten om complexe China-gerelateerde zakelijke uitdagingen op te lossen.

Wat anderen zeggen

Jørgen Vendel

CEO - TANATEX Chemicals

Tijdens de integratie van Tanatex en ons Chinese moederbedrijf Transfar, blijkt Valérie een waarde-volle coach en sparringpartner voor ons management. Middels haar brede ervaring en verfrissende invalshoeken, helpt Valérie ons om op strategisch en operationeel niveau de juiste beslissingen te nemen.

Tonnie Smits

CEO - Smicon

In de samenwerking met onze Chinese partner, spelen Valérie en haar team een essentiële rol. China Inroads kenmerkt zich door haar proactieve hands-on werkwijze. De communicatie met onze partner is veel intensiever en beter geworden en dat levert ons het cruciale inzicht in de gang van zaken in China op.

China Inroads

Euclideslaan 265, 3584 BV Utrecht

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam
Toestemming*