CGCB International B.V.

 

CGCB International BV is een internationaal adviesbureau met een speciale focus op internationaal zakendoen. Onze consultants hebben meer dan 40 jaar ervaring in het adviseren van klanten in internationaal ondernemen, en fusies & overnames.

Door de jarenlange kennis en expertise zijn wij goed op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen, waarbij wij bedrijven kunnen helpen bij het identificeren van de marktkansen, ook in sterk gereguleerde sectoren. Daarnaast hebben wij een uitgebreid internationaal netwerk van partners om onze klanten te bedienen. Onze consultants en partners staan klaar om u verder te helpen met uw vraagstukken. De diensten van CGCB omvatten onder andere: partner search, ondersteuning bij het betreden van nieuwe markten, investment services, fusies en overnames, ondersteuning bij het oprichten van een bedrijf in Hong Kong en China, IP-registratie in China, project management etc.

 

Wat anderen zeggen

Marjolein Leenarts

CEO - Drs Leenarts

Ik vind met name de contacten en de professionaliteit van CGCB het belangrijkste. CGCB adviseurs komen gelijk bij de bron, bij de contacten bij wie je moet zijn. Super efficiënt. Heel ervaren mensen die al jarenlang ondernemen in China, in dit geval ons in no time ontzorgen en direct bij de juiste mensen aan tafel brengen, en mee in contact brengen.

Commerciëel
Commerciëel
FTE 6
Adres Posthoornstraat 17 3011 TK Rotterdam Bekijk op kaart
Contactpersoon Boudewijn Poldermans
Telefoon +31-10 341 46 32
Steden expertise

CGCB International B.V.

Posthoornstraat 17, 3011 TK Rotterdam

Plan routebeschrijving

Neem contact op

  • Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Of heb je behoefte aan meer informatie over ondernemen in dit land? Neem contact op via onderstaand formulier.
  • Vragen die via dit formulier worden gesteld zullen zowel naar de service provider als naar NLinBusiness verstuurd worden. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat je vraag altijd wordt beantwoord.