NL Business Hub

NL Business Hub Munich

De NL Business Hub Munich heeft als doel het verbinden van Nederlandse mkb’ers met een exportambitie naar Zuid-Duitsland met zakelijke dienstverleners als ook met andere ondernemers die reeds actief zijn in deze regio. Dit gebeurt op fysieke wijze door het leggen van verbindingen door een Business Hub Manager en een breed netwerk van experts en ondernemers uit verschillende branches en deelgebieden. Daarnaast biedt de NL Business Hub Munich praktische oplossingen aan bedrijven, ondernemersverenigingen en brancheorganisaties om zakendoen in Zuid-Duitsland te versnellen.

Businessclub Deutschland-Niederlande logo

De NL Business Hub Munich wordt gedragen door de Businessclub Deutschland-Niederlande en daarnaast ondersteund door NLinBusiness en het Consulaat generaal in München.

De Businessclub Deutschland-Niederlande is een actieve ondernemersvereniging met focus op bilateraal zakendoen in Nederland en (Zuid-)Duitsland.

Ontmoet de NL Business Hub in Duitsland

Roel Westra, Directeur NL Business Hub München, de NL Business Hub in München, vertelt je in deze video wat hij voor jou kan betekenen.

Meer informatie over de NL Business Hub Munich vind je op de website van de businessclub Deutschland-Niederlande. Of stuur direct een e-mail aan ons via info@businessclub-dn.de.

We kijken uit naar het contact en zijn nieuwsgierig hoe we je verder kunnen helpen.

Bis bald und viel Erfolg in Deutschland!

NL Business Hub Munich

, München

Plan routebeschrijving

Neem contact op

Wil jij weten wat deze service provider voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact op via onderstaand formulier.
Naam*
opt-in-doorsturen-dienstverlener*
Toestemming*